Podnikání

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29935 15.9.2011 14:04

Ahoj holky má otázka se jedná práce.. Chtěla bych začít podnikat..jen vubec nevím v čem a jak začít. Muj přítel je podnikatel ale je pod otcem..a libí se mi ta volná pracovní doba..volnost..mohli byste mi některé napsat nějaké nápady v čem podnikat? Díky díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, záleží v čem jsi dobrá natolik, aby jsi se tím mezi konkurencí uživila. Pokud nic takového není, tak je lépe si najít raději brigádu. Jestli jsi dobrá obchodnice, spousta firem potřebuje pomoct s propagací svých produktů. Například i já, a to v oblasti zábavy a umění. Pokud by tě to zajímalo blíže, ozvi se. Nemusíš nic složitě budovat, protože je to náročné, dlouhé a často i drahé...

  • Abych pravdu řekla, tak nevím jestli je podnikání zrovna pro tebe, když nevíš v čemu podnikat, jen se ti líbí volná pracovní doba. Já si přes https://www.ioffshore.cz/ založila offshore společnost a musím říct, že obzvlášť zezačátku jsem pracovala klidně od rána do večera, on totiž úspěch není zadarmo.

  • Ahoj. Jestli pro tebe mohu mít jednu rad,u, tak bych se určitě ze začátku nebála zainvestovat do nějaké té propagace svého podnikání. Velmi rychle se ti to totiž vrátí. Je úplně jedno, jakou formu propagace zvolíš. Buď můžeš investovat do reklamy na facebooku, nebo si třeba nechat udělat vizitky od https://www.e-abctiskarna.cz/tisk/vizitky/

  • Ahoj, jestli začínáš podnikat, určitě ti doporučím mrknou třeba i na tyto stránky zde - https://www.sdiary.cz , kde si můžes udělat za docela dost zajímavou cenu rezervační systém, což si myslím, že jako podnikatelka (ve specifických oborech) určitě využiješ :) Tak se mrkni a dej kdyžtak vědět! Ahoj a hezký den.

  • Ahojky, dá se začít s prodejem doma vyrobených věcí - šitím, keramika, pletení, malování - mrkni na www.fler.cz. To musíš být ale šikovná a hlavně tě to musí bavit. Zjistiš, jestli by o tvoje věci byl zájem (kamoška začala s korálkama - naučnice, řetizky.. a moc toho neprodala, tak se začala věnovat pleteni - plete tuniky a k tomu pletené kšiltovky a to už odbyt má). Nebo jestli chces nabízet zboží, není špatné začít u avonu nebo oriflame.

  • Dle mého názoru na podnikání musí být člověk "stavěný ". Mít na to nervy,schopnost, psychickou odolnost,vytrvalost atd. Nechci tě od tvého plánu nějak odrazovat,ale říct si,že chceš podnikat není lehké. Musíš se v tom umět malinko pohybovat... Pokud si manuálně zručná,začni s nějakými drobnostmi (keramika,pletení) pokud rozumíš malinko gastronomii tak si otevři malý podnik....Možnosti jsou rozmanité,ale musíš v tom umět malinko chodit.

  • V dnešní době se dá podnikat úplně ve všem. Já jsem měla několik nápadů, v čem bych mohla rozjet podnikání, ale chyběly mi peníze. Naštěstí jsem narazila na zajímavé půjčky pro podnikatele od https://www.pujcky.zone/ , kde mi peníze půjčili, abych mohla začít podnikat.

  • Kamilka3320.3. 22:24

    Dobrý den, s volbou podnikání hodně pomohou vaše silné stránky. Zkuste se zamyslet, co vás baví, a v čem jste dobrá a co umíte. Ideální je skloubit své nadání s poptávkou na trhu. Já třeba miluju vaření a zdravý životní styl, a tak jsem rozjela cateringovou firmu se zaměřením na bio stravu. Pomohlo mi absolvovat kurz podnikání a sepsat si byznys plán. Taky jsem si nechala vyrobit firemní placky na stránkách https://www.udelejsiplacku.cz/, aby moje logo bylo hodně vidět.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist