Podezření na kvasinky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #62106 28.6.2012 13:46

Čauky děvčata,
četla jsem tu nějaký články o kvasinkách, cítím tam svědění a mám to trošku červený. Dnes jsem byla v lékarně, a doporučila mě Canesten, jednodenní, tableta. Chtěla jsem se zeptat,když si dnes zavedu tabletu do pochvy, a mám to v začátku, nebolí mě to,jak je to s pohlavní stykem? nemusíme se nějak omezovat? :-)
Děkuji všem co poradí

A ještě dotaz, byla jsem se poradit v lékarně, doporučila mě to, nebyla jsem u lékaře. Můžu ten canesten opravdu použit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud máš kvasinky, tak se sex nedoporučuje. Můžeš ho nakazit a pak si to budete dokolečka předávat a musel by se léčit i on. Pokud ti to doporučili v lékarně tak to použít můžeš. Mě na kvasinky nejvíce zabraly tablety Clotrimazol na 3 dny. Léčba kvasinek na jeden den mi přijde strašně málo, ale nevím, nemám zkušenost. A jsi si jistá, že máš kvasinky? Možná by bylo stejně nejlepší navštívit aby vyloučil třeba zánět, mnohdy má podobné příznaky.

  • no 1 den léčba kvasinek není zriovna moc i když je to v začátku. taky bych se přikláněla spíš k léčbě tak 3 dny.
    já na kvasinky, pokud jsou v začátku, používám Femisan. naposledy mi trvalo sice 5dní než to bylo ok, ale raději sem ho dávala 6 dní, než aby se vrátily.
    sex taky nedoporučuju a navíc doporučuji přeléčit zavčas i partnera, jinak by se ti to mohlo vrátit zpět.

  • Já zas doporučuji 1 denní léčbu Canestenem. Je tam tak vysoká dávka, že to stačí na zničení kvasinek. Mě se zase neosvědčila léčba na 3 nebo 6 dní. Je to zdlouhavé, pořád mě to svědělo tak do 3 dne. S tím Canestenem jsem měla druhý den pokoj

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist