Pocit "menecenosti" ve vztahu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40918 29.9.2012 22:59

Zdravim,

s pritelem budeme brzy rok. Posledni cca 3 mesice se vedle nej citim, tak .. jak to popsat ... ansexy, nehezka, oskliva, nedostatecne chytra .. Nez jsme spolu zacali bydlet, pripadala jsem si antraktivni, sexy, ale ted .. Od te doby, co jsem pod posteli nasla eroticky casopis a potom, co mi sdelil, ze si "to delal" a myslel na vice nez umelou slecnu, jak s ni ma sex .. se citim, tak strasne spatne. Ma vsechno, nevim co chce vic ... do te doby, nez jsem ten casopis nasla, se sexem nebyl sebemensi problem, ale ted, jak se citim tak nepritazlive ... Chlapci o me stale maji zajem, ale jakmile jsme spolu, coz jsme skoro porad, doma, ve skole atd. propadam se vic a vic do deprese ... ON VSE VI, VSE JSEM MU REKLA! I to, ze nemusim vedet, ze asiatky jsou sexy a Beyonce ma heky zadek atd. ... Zacinam byt silena, bojim se s nim nekam jit, ze bude slintat po jinych .. specialne, kdyz chceme jit spolecne behat ... Snazi se se hlidat, ale znate ten pocit ... achjo .. asi brzo zesilim ... nedokazu si to srovnat v hlave ...:O=

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lenoric29.9.2012 23:11

    Co konkretne ti vadi? Ze si to delal a predstavoval si u toho jinou holku? No ja teda nevim, ale ukaz mi chlapa, kterej toto nedela. Trochu si nakopni sebevedomi. Bez si zacvicit - sama nebo s kamoskama a mej z toho dobry pocit sama pro sebe, nikomu nemusis nic dokazovat. Pak si taky udelejte damskou jizdu, bezte do baru a neboj se ostatnich chlapku, jen tak trochu si zaflirtovat ti pomuze, teda me to pomaha spolehlive :))

  • Nebuď s ním tak často, to je cesta do pekel. Stačí, že spolu bydlíte. Je taky přirozené, že se kouká na ostatní, zejména na to, co doma nemá a nejspíš nikdy mít nebude. Masturbace je také přirozená. Pořád lepší, než aby na diskotékách balil naivní holčičky na sex.
    Jak píše Lenoric, nechej si nějaké věci pro sebe, budeš mít kouzlo tajemného. A hleď si to srovnat v hlavě! Jak se můžeš cítit nedostatečně chytrá??? Myslíš, že holky, které se živí nahatým focením, mají vyšší IQ než ty? Hahahaha! Unsexy, když se o tebe zajímají jiní kluci?? Nežárli na časopisy, nepitvej se v tom. A klidně si jdi zaběhat s nějakým kamarádem ze školy ;-)




  • Myslim, ze je to docela vyhra, mit pritele, ktery s Tebou mluvi otevrene a pravdive:). Paklize Ti vadi, ze si masturbuje s casopisem tajne, coz si myslim, ze Te trosku sokovalo, zkus mu priste pomoct a brat to cele, jako sexualni hratky. Rozhodne ho tim mile prekvapis, ne-li zaskocis a stoupnes u nej;).A paklize se obavas krasnych plnych slecen, vylo by tu cviceni pro Tebe. ty slecny jsou sexy a splnuji vsechny muzske predstavy. To cviceni spociva v tom, zbavit se strachu a vse obratit ve Tvuj prospech. Tj. bud primo pri milovani, nebo "nanecisto", zkus se videt tak sexy, jako ty divky, klidne pri predstavach zapomen na chybky Tveho tela a vid se jako , proc ne, "sexbomba". Ono Te to nahle sebevedomi, promeni primo v "divu", pani sytuace.....Na divkach z casopisu muze uchvati mimo jine i to, ze jsou odvazne a nikoliv zadne "stydlinky", tudiz kdyz mu ukazes, ze jsi odvaznejsi, nez "hambatiny" ;-). :-DD, v casopise(coz postaci bohate, kdyz se jich nebudes bat a tu a tam se mu predvedes v nejakem hezkem vyzyvavem pradle, poze)..Prestanou byt bryz casopisy problemem;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist