Početí při menstruaci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21163 13.2.2011 10:16

Dobrý den tak nějak tu čtu co si tu píšete.A příjde mi že spousta zvás si myslí že snědla svět a vědí vše nejlíp.Příklad teď jsem četla že při menstruaci nejde otěhotnět, tak mi pak prosím vysvětllete jak mohla moje babička otěhotnět když měla menstruaci.Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No myslím, že většina žen zde rozumí plodným dnům. Takže není to o MS, ale o tom, kdy tvoje babička měla plodné dny. A ty musela mít o MS. Je to vyjímečná situace, která se spíše nestává, ale může. Ovšem pokud se žena snaží o dítě, měla by se naučit znát své tělo. Pak by věděla, kdy u ní plodné dny nastávají. Takže než začneš tady hromadně urážet uživatelky již v otázce, tak si ověř informace

  • Nevim, co kdo tvrdil, ale pri menstruaci se da otehotnet, pokud dotycne zene na tyto dny vychazeji i plodne dny. To se stava, je to sice vyjimka, ale ne az tak vyjimecna. :-) Napriklad, kdyz ma zena hodne kratky cyklus, neni na tom nic zvlastniho. Samozrejme zalezi prave na tech plodnych dnech, mimo ne se otehotnet neda.

  • Vysvětlit, zda babička otěhotněla při MS nebo ne, by Ti musela vysvětlit babička, protože neznáme její MS cyklus a už vůbec její OVU dny.
    Jsou ženy, které jsou výjimky a ovulují jindy než uprostřed cyklu. Každá jsme originál.

    Ostatní (že některé z uživatelek snědly svět...) komentovat nebudu, páč:
    !Důležité pravidlo!
    Pokud nemáte k otázce co říct a pouze chcete poukázat na to, jak je otázka či tazatelka dle vás stupidní, odpovědi se raději zdržte.

  • Já myslím, že to vůbec není o menstruaci, ale o tom, na kdy výjde ovulace. U někoho u prostřed cyklu, u něho hned po menstruaci, u někoho je možné že v době menstruace, byť je to řekla bych opravdu hodně vyjímečné.

  • šance otěhotnět v době menstruace je prakticky nulová a jelikož není úplně nulová, tak může se stát ... spíše mě ale napadá otázka, jak si s tím babička může být tak jistá - nebo opravdu měla široko daleko jenom jeden sex v době menstruace ... no nevím, ta pravděpodobnost je tak malá, že bych tomu spíš nevěřila

  • Já nejsem žádná vztahovačná citlivka, ale taky jsem si pod jedním dotazem ohledně plodných dnů setkala s komentářema u kterých jsem si pomylsela něco podobného asi jako tady tazatelka. Sice chápu, že už některé může vytáčet, že někdo nechápe spojení plodné dny, ale když někdo žádá o radu, nejspíš něčemu opravdu nerozumí a očekává nějakou normální odpověď a ne poznámky ze kterých se dotyčná tazatelka stejně nedozví co chtěla a ještě lituje, že se vůbec na něco ptala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist