Početí miminka přes inzerát

Otázku položila: Anonymní uživatelka #239090 26.9.2018 0:15

Ahoj holky, myslím že během čtení pochopíte proč jsem setrvala v anonymitě.
S manželem chceme mimi bohužel se nedaří (problém na manželově straně) a tak jsme se rozhodli pro oplodnění spermiemi dárce. Navrhnul to manžel.
Já ale našla na internetu rodičovskou seznamku kde muži (dárci nabízejí své sperma) zadarmo. Na klinice to stojí hafo peněz. Jeden z nich mi napsal je typově i věkově podobný mému manželovi je z daleka ale je ochotný přijet a "oplodnit mě".
Já vím, je to svým způsobem nevěra i když to nedělám za účelem sexu a proto prosím nepište mi moralizující komentáře, ale chci radu.
Až přijede vystaví mi z kliniky testy na HIV a pod... Ale mě jde o jinou věc. Jak se mám chovat? To mám prostě otevřít dveře a říct čau tak jdeme na to? nebo mu mám nabídnout něco k pití a pak počkat jak se to vyvrbí? Mám se svlíknout celá? Mám být po celou dobu zticha? A co potom? jak se rozloučit apod???? Prosím poraďte, díky.

Žadám vás o radu ne o moralizujici komentáře, všechna ryzika znam

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk26.9.2018 6:58

    Pokud to myslíš vážně, tak to smrdí pruserem. Zaprvé tvůj muž to nemusí ustát, zadruhé chlap se může z různých důvodů o dítě později přihlásit, zatreti nevím, co na to tvoje vlastní svědomí, žes vlezla do postele s chlapem jen za účelem početí. Navíc co když pokus nevyjde, což je značně pravděpodobné? Budeš se s ním scházet dál, zkusíš jinyho? Když už bych nás něčím podobným vůbec uvažovala, pak jedině tak, že si to ten chlap udělá někde v koupelně do hrnku a ty si to pak aplikuje do příslušných míst sama.

  • stupidiack26.9.2018 9:22

    Teda nezlob se na mě, ale tohle je trochu moc i na mě. Spát s cizím mužem kvůli možnému (ale příliš nepravděpodobnému) otěhotnění a ještě za zády manžela .. Takoví muži jako je ten, s kterým se chceš vyspat, jen zneužívají takové zoufalé ženy jako ty, toužící po dítěti, a ještě si to omlouvají dobrým skutkem. Být tvým manželem, tak se s tebou rozvedu. Buď běžte na kliniku nebo jděte do adopce, ale tohle je opravdu cesta do pekla ..

  • Jedna vec je poceti miminka, coz ted tobe prijde nejdulezitejsi, ale v zivote cloveka je to jen chvilka, ale co potom? Cely zivot ti existence toho ditete tenhle okamzik bude pripominat, zkus si to predstavit. Dokazes s tim zit? Nemyslim to vubec nejak moralisticky, ale to je neco, ceho uz se nezbavis, podivas se na miminko a vzpomenes si, ze vzniklo podvodem. I to je potreba opravdu dukladne zvazit!

  • Zanthia126.9.2018 10:17

    Lesbické páry to většinou dělají tím způsobem, jak popisuje terryk. I já bych rozhodně doporučila:
    a) Všechno, opravdu všechno konzultovat s partnerem. Nedělat mu nic za zády. Jednou se na to třeba přijde a on to třeba neunese a zůstaneš sama s dítětem, ke kterému pak budeš mít pravděpodobně pochroumaný vztah. Navíc jste partneři. I ve výchově se musíte na všem dohodnout a spolupracovat, být si oporou. Pokud bys opravdu myslela vážně ten plán, že on o tom nebude vědět, tak bych se spíš obávala o váš vztah, jestli je opravdu dost pevný a zdravý abyste mohli vychovat dítě, naučit ho žít a navazovat vztahy, získat a nezklamat důvěru, otevřeně komunikovat a překonávat překážky.
    b) I po domácku a bez lékařské asistence se dá oplodnit bez pohlavního styku. Stačí zavést si darované sperma do patřičných míst. Podívej se na dokument Nerodič, který šel nedávno v ČT. Tam byl právě jeden lesbický pár, který tímto způsobem za pomoci dárce zplodil už několik dětí a o další se pokoušeli. Nerozumím tomu, proč byste to nemohli zkusit raději tak. Obávám se, že tvůj plán může zásadně poškodit nejen váš vztah s přítelem, ale i vztah k případnému miminku a především to může poškodit tebe samotnou a tvé vnímání sebe sama. A to už se pak těžko napravuje, nejde to vzít zpátky, musíš s tím žít. 8-o

  • To vážne? To zavani rozvodem, tohle chlap neunese, at ted rika cokoliv...

  • Vše už bylo výše řečeno. " Zoufalé ženy, dělají zoufalé věci " - nic ve zlým, naprosto chápu, že touha je silnější a to pak člověk dokáže udělat a přemýšlet nad věcmi co by jiný neudělal. Je to vaše věc, vaše svědomí, ale co to opravdu pořádně probrat, diskuze, najít zkušenosti, najít další možnosti, najít pro a proti, dát si čas a opravdu vše pořádně promyslet. Co se týká zdravotního stavu dotyčného, tak co i další rodinné nemoci a podobně, nevím to jistě ale CAR má tohle určitě podchycené a určitě k těmto účelům nevyužije dárcovské sperma od člověka co má špatnou rodinnou anamnézu. Jak vysvětlíte manželovi kliniku a že jste za ní neplatila, když nechcete za CAR platit.

  • Rutoslavka26.9.2018 7:10

    Take si myslím, že je dost nepravděpodobné, že by oplodnění klaplo na 1. dobrou, takže spíš než diskuzi před aktem bych řešila, co pak? To u tebe bude třeba týden v plodnych dnech? Nebo pojede domů a další měsíc další jeden pokus? Tvůj muž s nim zajde na pivko? Taky mi to zní trochu jako scifi, jako holkam, co už komentovaly.

  • já bych kromě výše uvedených věcí měla strach i z pohlavně přenosných chorob - HIV není jediná i když se na ni nejčastěji myslí.
    kdo ví s kolika ženama spal takto bez ochrany a jaké dárečky si mohl, aniž by o tom věděl, přinést (jsou věci, které chlap na sobě ani moc poznat nemusí). chceš riskovat i toto? toto chlapovi doma asi pak těžko vymluvíš.
    a nemyslím si, že přes kliniku by to bylo tak drahé jako tento případný zážitek. navíc by to bylo s bezpečím anonymity, nemožností Tě vydírat a se souhlasem partnera. a o to jde také. pokud chlap ví, že má problém, tak jen tak neuvěří, že z ničeho nic se zadařilo a můžeš skončit jako rozvedená s dítětem, které si "upleteš" jinak a i bez alimentů, protože chlap si může požádat o genetické testy.

  • Tak kvuli tomuhle.jsme radsi zvolili darovani spermatu CARu. Necitila bych se po sexu s jinym muzem dobre, prisla bych si ze podvadim. A dalsi vec bala.bych.se, ze by to pritel neustal. Radsi jsem.si zaplatila 30 000 nezli toto

  • Ahoj, moralizovat umí každý. Já tě chápu a umím se do tvé kůže vžít. Jen s tím, že bych zkusila manželovi navrhnout, aby u toho také byl. Rozhodně souhlasím s tím, aby si ten chlap nechal udělat krevní testy, zda nemá pohlavní nemoc. Pokud to bude možné, nedělej manželovi nic za zády. Vždyť trojka může být také pěkná a nikdy nemůžeš úplně vědět, co vše manžela vzrušuje. A třeba se s chlapem na sperma domluvíte, že bude jezdit každý měsíc, dokud to nevyjde. S manželem vše zvládnete lépe po psychické stránce. Vím, že dostanu strašně moc mínusů. Ale ženské, které mohou mít děti a jsou strašně morální a žijí ve svých malých světech ani neví, jak svět v sexuální sféře funguje. Pokud tě bude něco zajímat. Klidně se ptej.

  • Cizí město , vypočítat největší pravděpodobnost početí , tomu chlapovi rozhodně neříkat k čemu byl vybrán, ale manžel by o tom opravdu vědět měl,
    Chápu vás já bych to tak udělala ale bohužel ta neplodná jsem já. Žádáme adopci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist