Pocení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #70208 2.8.2012 21:39

Ahoj slečny. Mám takový problém, že se hrozně potím.A teď když přišla ta vedra, každou chvíli jakobych umřela když vidím jak jsem mokrá. Nejsem ten typ že mám vyloženě úplně hrozné koláče ale jsem prostě spocená a když mě přítel bere do náručí je mi trapně když vím,že jsem zmáčená na kost :-D. Slyšela jsem dobrý tip na Driclor ale hodně slečen si stěžovalo na podrážděnou kůži.No a já chci jen dobrý tip, který není něják drahý a opravdu pomáhá! Co používáte vy?:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, ja ti poradim, ze urcite muzes byt rada, ze nemas obrovske kolace. ja se potim tak, ze jiz leta nenosim barevna tricka, kolace mam az k prsum...mam proste celozivotni problem s termoregulaci :) ale k veci..driclor je velmi ucinny na vetsinu lidi. muj pripad: velke podrazdeni kuze, fungovalo parkrat, ale pak mi to prestalo fungovat a navic pri opakovanem pouziti me kuze tak svedela a palila ze jsem to stejne nevydrzela a sla to umyt. ale mam dva kamarady, ktere to taky nejdriv palilo ale vydrzeli a nyni jim staci to pouzivat dvakrat do mesice, nijak vyrazne je to nepali (jenom chvilku nez usnou) a nemaji ani kapku :) veskere jine kremy z lekarny (od vichy nebo jeste jeden krem, 7denni kura, mazes na noc do podpazdi) jsou k nicemu, tedy aspon podle me zkusenosti a zkusenosti zminenych kamaradu :) good luck!

  • já se hodně taky potila a nakonec mi zjistili, že mám nemocnou štítnou žlázu, která to způsobovala a od té doby co beru na ŠŽ léky mám klid

  • Zkus šalvěj... Koupíš normálně v lékárně, můžeš si z toho udělat čaj. Je to velmi doporučovaný přírodní lék proti nadměrné potivosti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist