Po porodu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373493 22.6.2017 19:51

Ahojte holky jsem 7 dni po porodu. . Porod byl opravdu tezky jsem cela nastrihana a mam dokonce i natrhly konecnik .. Jenze pred 3 dny mi zacaly vytoky z konecniku a dost me to otravuje a mam i srrach co to muze bejt :/ jestly to treba neni nedej boze neaka infekce nebo to je normalni .. jestly mam plasit k doktorovy nebo nemusim :/
Dekuji predem za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem byla taky hodně nastrihnuta,ale pres pulku zadku...jizva mi hnisala a byl to hnus a doktor se na to podival a rekl mi at si koupim hypermangan v lekarne...je to mini baleni a stoji to par korun,redi se to s vodou a po wc se s tim oplachuje postizeny misto,nebo taky sedaci koupele. Ale dava se toho strasne malicko,ja jsem si z vatovy tycinky sundala vatu a na spicku jsem nabrala jen par zrnicek,dala do flasky a zalila vodou,ma byt do ruzova. A mela jsem to ve flasce s pitkem,jak je pro deti nebo jak ma rajec. A po kazdym wc jsem to jen oplachla. Ale radsi bych zasla k doktorovi a poradila se.

  • Ahoj, vím jak se cítíš, taky jsem měla natržený konečník, protože jsem odmítla nástřih hráze. Dlouho mě to bolelo nejen při kakání, ale i při sezení. Hodně mi pomohly sedací koupele v dubové kůře. Ještě po několika měsících jsem cítila tu jizvu i při normálním pohlavním styku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist