Po kolika měsících/letech vztahu se vzít?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46087 11.7.2011 11:09

Holky, po kolika měsících/letech vztahu si myslíte že je dobré se vzít? :) Já vím, že je to hrozně individuální, že záleží na lidech a na tom, jak se mají rádi, ale zajímalo by mě, jak jste to měly třeba vy... :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko11.7.2011 11:35

    My se brali po 5,5 letech vztahu (z toho jsme 4 roky spolu bydleli). Osobně bych se do sňatku nehnala ještě s růžovými brýlemi na očích (což čistě ze svého pohledu vnímám tak minimálně po 2-3 letech), ale hlavně je před sňatkem víc než doporučení vhodné si vyzkoušet nějakou dobu s dotyčným žít ve společné domácnosti. ;)

  • My po 2 letech vztahu. Ale už jsme nebyli žádní pubošové, mě bylo 27 a manželovi 31, takže už jsme měli jakž takž rozum (snad). A společnou domácnost jsme předtím nesdíleli :-)

  • My jsme se brali po 2 letech a 2 mesicich vztahu, z toho jsme spolu 1,5 roku uz bydleli. Ted cekame miminko a nas vztah je cim dal tim lepsi :)

  • ahoj, tak my se brali po skoro 8mi letech a to vlastně proto, že bylo mimčo a tak to ex chtěl. Po 4 letech byl rozvod :-(
    Teďka sem znovu vdaná, chodili sme spolu rok a třičtvrtě (a čtvrt roku se znali a jen si psali) a prakticky od začátku bydlíme spolu jak jen to jde (prázdniny, dovolené spolu, víkendy, prostě skoro pokaždé, když dcera nemusí do školy, protože to má od něho daleko). Někdo třeba říká, že po 7mi letech vztahu už je takový vztah přechozený. Je to o tom, jací ti dva jsou, s jedním můžeš být třeba 10 let a stejně ho pořádně nepoznáš, s druhým jsi třeba jen rok a víš co od něj můžeš čekat.

  • ahoj, já se chtěla vdávat s bývalým po sedmi letech vztahu, on se nechtěl ženit v žádném přpadě ještě několik let, možná nikdy, rozešli jsme se. S manželem jsme se vzali po 4 letech, 3 společného bydlení. Je to rok a čtvrt od svatby.

  • Martasek8911.7.2011 13:59

    My se brali po necelém půl roce, co jsme byli spolu - bydleli jsme spolu 5 měsíců ...

  • My jsme spolu chodili rok "na dalku", on ve Francii, ja v CR, pak jsme spolu zacali bydlet a vzali se po roce a pul spolecneho souziti :-)) letos jsme slavili ctvrte vyroci svatby a jako darek: druha dcerka :-))

  • petulinkaa1312.7.2011 11:39

    My jsme s manzelem začli chodit v listopadu 2006,od ledna 2007 jsme spolu zacli bydlet v podnajmu,po pul roce koupili byt,v listopadu 2007 po roce vztahu mi manzel pozadal o ruku a v červnu 2008 meli svatbu,takze po 1,5 roce jsme se vzali.Je to cim dal tim krasnejsi.Nezalezi kdy se vzít,jestli za mesic,rok,pet let nebo 10 let.Musí to tak oba cítit a chtít :-) ale nasi svatbu bych si zopakovala klidne kazdou sobotu :)))))))))))) bylo to náááádherný :-D

  • ahoj, já se vdávala po 7letech vztahu, tento rok to byl rok co jsme manželé.. a zachvilku čekáme přírůstek do rodiny.

  • Ahoj, napíšu jak jsme na to my, brali jsme se loni po 8 letech, 4 roky jsme byli od sebe (to do tech společných let nezapočítávám), a tak nejak poznali, že nám spolu bylo nejlíp a naše životní cesty se jednoho dne zase spojily:D (osud) No a nyní taky konečně čekáme mimi!!

  • Po 7mi letech, teď to bude rok od svatby a už bude asi i rozchod

  • My jsme spolu 7 a půl roku a svatbu plánujeme příští léto. Je to tím, že jsme spolu od školy ale být starší tak se vdávám po 4-5 letech.. Ale jak píšeš, záleží na každém páru jak to cítí a kdy uzná za vhodné učinit takový krok. Každý jsme individuální.

  • ahojky, tak my se spolu chtěli vzít už na začátku, ale vydrželi jsme :-)) Nyní jsme spolu 1 rok a 3 měsíce a bylo mi nenápadně naznačeno, že se příští rok vezmeme :-)) Takže bychom podle výše uvedeného byli asi rekordmani ;-)...Jinak bydlíme spolu 10 měsíců...

  • Vdávála jsem se po sedmi letech vztahu, byla jsem těhotná. Svatba byla plánovaná ještě před tím, než jsem otěhotněla. A tak jsme ji uskutečnili, ale o pár měsíců dříve, protože jinak bych se vdávala těstě před porodem :o)

  • je to individuální, ale dle mě, abyste alespoň rok spolu sdíleli společnou domácnost

  • my se brali po 6letech vztahu

  • Já teda si myslím, že lidé by se měli brát po roce, dvou...a předtím si tak půl roku odzkoušet společné bydlení, jinak myslím, že ze vztahu něco vyprchá a pořád stojíte na jednom místě...a ta svatba vás popostrčí někam dál a zase tak za rok, dva děti a je tozase další popostrčení, jinak si myslím, že ten vztah přestává mít jiskru a řekněme to popravdě, když nemáte závazky (svatba, děti) není problém se rozejít, ale když už pak jsou, snažíte se ten vztah přece jenom zachránit ;)

  • v sobotu jsme se vzali po 13 letech ...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist