Po jaké době vás přítel požádal o ruku?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50911 1.4.2012 14:21

Holky, po jaké době vás přítel požádal o ruku? :-) A kývly jste na to? :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mně manžel požádal o ruku po měsíci vztahu :) V květnu jsme se zasnoubili a v listopadu jsme se brali :) Každej nás odsuzoval, že jsme blázni...uznávám, že to byl celkem extrém :) Ale nelituju, lepšího chlapa na světě už nenajdu.. jsme šťastni, milujeme se :)

  • přítel mě požádal po 3letém vztahu poté co jsme rodičům oznámili,že čekáme miminko pod Vánočním stromečkem, bylo to naprosto neskutečně úžasné, tenhle pátek jsme byli na matrice a za měsíc se bereme:)) už teď se nemůžu dočkat, připadá mi ten měsíc jako celá věčnost:-)

  • Po pěti měsících, zaskočil mě, ale po chvilce váhání jsem řekla "ano" a v životě jsem ještě neudělala lepší rozhodnutí! Vzali jsme se osm měsíců po tom mém "ano" a jsme manželé přes tři roky a milujeme se stále bezmezně. ;)

  • JanaRad1.4.2012 17:01

    Já manžela poznala před 12 lety 1.dubna, o týden později jsem mu představila svou ani ne dvouletou dcerku, další týden jsem se k němu i s malou nastěhovala - 50 km od tehdejšího bydliště. Za asi měsíc a půl konečně skončil soud a já byla rozvedená. V říjnu jsme se vzali, pak měli další dvě děti, tedy máme tři rošťáky a jsme spolu 12 let...Pořád šťastní a zamilovaní:-)

  • Majik1.4.2012 21:16

    me pritel pozadal o ruku po 4,5 letech spolu, necekala jsem to protoze porad jen rikal ze na svatbu neni, ze je to jen kus papiru atd... No a tak jsme odjeli na nasi prvni samotnou spolecnou dovolenou do Benatek a tak me pozadal na namesti marka pola po sochou lva. Predevsema si tam kleknul a bylo to uzasne. Svatbu jsme meli presne za rok a den :-) zadal me o ruku 12.8.2009 a svatbu jsme meli 13.8.2010 :-)

  • No my spolu začali chodit, když jsem byla v prváku na vejšce a manžel ve druháku, takže v tu dobu jsme svatbu nijak neřešili, ale po dvou letech jsem dostala malý stříbrný prstýnek s tím, že až bude ta správná chvíle (bude po škole, budeme mít bydlení atd.), že se vezmeme. Vzali jsme se po sedmi letech vztahu. Ale to už jsme pak o svatbě normálně mluvili, oba jsme věděli, že se chceme vzít, pomalu jsme to začali zařizovat, takže ta druhá žádost byla spíše formální. Po tolika letech už to není takové jako třeba po roce chození z ničeho nic.

  • Andrea0602891.4.2012 14:38

    Já byla požádána o ruku přes telefon :D . A po 4 letech vztahu , bydleli jsme spolu od prvního měsíce chození , tak že jsem věděla že nám to klape po všech stránkách , tak nebyl důvod k odmítnutí ;) . :)
    Požádána jsem byla v březnu a v červenci jsme se brali . :)

  • požádal mne asi po půl roce chození a asi 4 měsících společného bydlení. Nebylo to sice za jeho střízliva, ale měl to promyšlené, koupený prstýnek. Já tehdy jen poděkovala a nevěděla co si o tom mám myslet, věděl, že se vdávat nikdy nechci. Náš vztah šel asi po roce od "zásnub" do háje. Podezřívala jsem ho, že se chtěl brzo ženit, aby nemusel všude oznamovat, že je rozvedený, strašně těžce to nesl.

  • Martasek891.4.2012 18:16

    Dali jsme se dohromady v květnu 2010 - hned jsme pracovali na mimču :D, v červenci jsme byli na svatbě přátelům, tam jsme se rozhodli, že se taky vezmeme, svatba byla bez požádání o ruku v říjnu 2010, kdy jsme zjistili, že jsem měsíc a půl těhu a porodila jsem v červnu 2011 :)

  • Mě můj přítel požádal o ruku po 11,5 letech:) Jsem s ním už od patnácti a nějak nebyl pořádně nikdy čas tohle řešit:) Požádal mě o ruku, když jsem měla narozeniny, úplně nečekaně:) Bylo to strašně romantický a dojemný. Udělal to nejspíš protože jsme měli už dostavěný dům, splacenou hypotéku a začínali jsme si tak jako říkat, že by možná bylo fajn pořídit si miminko:) Měli jsme se brát ted v dubnu na výročí, ale vzali jsme se už v lednu, protože jsem otěhotněla, tak jsme sebou museli hodit, jelikož jsme chtěli dítě až po svatbě, hlavně kvůli mé rodině.
    Samozřejmě jsem okamžitě souhlasila:)
    Myslím si, že lidé by se neměli brát, když spolu ještě nebydlí, ale každý má jiný názor;)
    Ale víc než žádostí o ruku mi vyrazil dech prstýnkem:)

  • petulinkaa131.4.2012 19:29

    Uplne prvni zadost o ruku neoficialni byla po mesici vztahu, zacli jsme spolu 13.11.2006 a manžel prijel zamnou s prstynkem z Krkonos na otočku 27.12.2006,jenze byl jeste zenaty,takze jsme vedeli,ze musime pockat,no a druhe oficialni zasnuby byli v prosinci 2007 o rok pozdeji,takže po roce vztahu :-) bydlet jsme spolu zacali po dvou mesicich vztahu v lednu 2007,v červnu 2007 si koupili byt a jak jsem psala, zasnuby a zadost mich rodicu o ruku byli prosinec 2007 a svatba za pul roku 7.6.2008.

  • Mě přítel požádal o ruku po dvou letech, co jsem spolu byli. Začali jsme spolu bydlet asi po dvou měsících chození a hned jsem věděla, že tohle bude za životní láska. Podle mě člověk hned na začátku vycítí, jestli to má s daným člověkem smysl a nebo ne. Zásnuby byly úžasné a vůbec jsem je nečekala. Vzal mě do kavárny, kde jsme spolu poprvé byly a kde už to mezi náma pěkně jiskřilo a jen tak u kávy a dezertu si prostě klekl a vybalil to na mě, spolu s nejkrásnějším zásnubním prstýnkem od bisaku. No byla jsem v šoku, ale zvládla jsem ze sebe vykoktat to ano. dokonce nám v kavárně pak i hosté tleskali :)

  • Ahoj holky já jsem byla o ruku požádána po necelém roce vztahu. Svatbu jsme však vzhledem k našim studiím odložili. Nakonec jsme se brali, až po šesti letech od samotných zásnub, ale stálo to za to si počkat. Svatbu jsem měla pohádkovou stejně jako samotné zásnuby. Dokonce ještě před samotnou svatbou jel již s prsteny, které vybral ve zlatnictví Bisaku k mým rodičům a požádal je o mojí ruku. Holky řeknu vám, že jediné oko nezůstalo suché. ;-)

  • Zdravím. Moc pěkné způsoby a inspirace pro mě. Koukám, že jsem již propásl hned několik životních etap, ale tak já se to pokusím napravit. S partnerkou jsme před měsícem oslavili 10 let společného života. Máme již i jednoho potomka a tak jsem se rozhodl, že přítelkyni překvapím a požádám o ruku. Původně jsem chtěl prsten, který jsem koupil zabalit pod stromeček, ale jak jsem si přečetl nebylo by to vhodné. Takže jí požádám až v lednu, až budeme mít klid. Jinak jsem jí koupil tento https://www.bisaku.cz/zasnubni-prsten-model-c-c43.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist