Po 2

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48221 21.6.2011 21:14

Takže hodně lidí nechapalo mou otazku tak ji zkusím nak tak napsat znova..V sobotu my to skončílo dřív než mělo o jeden den..Spravně to mělo skončít v nedělíl přítel my říka že to mam že jsem nemocna že je to duvod v sobotu jsem s klukem neměla pohlavní styk ale jenom mazlení libaní po těle a podobně přítel se udělal na mě jen trošku (mezí) takže se to do mě dostat nemohlo mam Angínu od soboty mam kášel horečky mam pobolívaní v bříšku kručení neustalé tvrde brisko po praškach...Čím myslíte že to skončílo prosím?

Jakej duvod myslíte že je skončení?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Slečna asi myslí, proč jí skončila ta MS v sobotu, když jinak končí až v neděli..
    Tělo není stroj, tudíž nemůže být přesně naprogramované a tak tedy MS může dříve začít a i dříve skončit. MS ovlivňuje spousta věcí, např. nemoci, psychika (stres)... Je to úplně v pořádku a tak si tedy nemusíš dělat hlavu. ;)

  • za 1. V sobotu my to zkončilo se píše měkké I stejně jako přítel my .... obojí je měkké ;) nedá se na to koukat promiň. za 2. stále tvojí otázku nechápu.... co mělo skončit?

  • A co takhle doplnit tu minulou otazku a nezasirat poradnu furt tou samou otazkou, kdyz ti stejne nikdo nerozumi!Navic tam mas i odpovedi, tak fakt nechapu, o co ti vlastne jde.

  • Taky to vůbec nechápu. Jsi češka? Jestli ne, tak by to vysvětlovalo, proč je to tak nepochopitelně napsaný

  • Tak v minulé otázce si se ale ptala na něco úplně jiného.
    ---
    co tO?
    Menstruací jsem měla od středy a měla jsem jí mit do nedělé ale skončíla v sobotu kolem 4hodiny....s přítelem jsme se jen mazlíly ale udělal se my mezí nohy ale je nemožné aby se to dostalo do vnitř
    Kategorie: Sex
    21.6.2011 15:04:43Otázku položila: Lu-uu
    ---
    K současné otázce: menstruace někdy skončí dřív a někdy o jeden den později..to je holt příroda.
    Pro Werouska: máš pravdu :D

  • nechápu proč někdo řeší že mu to skončilo o den dřív,mohlo klidně i o dva dny dřív a co jako :-))) no tak to skončilo a příští měsíc to přijde zase a jestli je to mířeno na to že se ti udělal mezi nohy jestli nejsi třeba těhotná tak to rozebírat nebudu :-) jenom řeknu,že když neznáš jak funguje cyklus,oplodnění,jak se chránit před otěhotněním tak nesexuj.Takových telat jako ty přišlo do jináče právě proto že netuší jak to celé funguje.V dnešní době netu to najdeš na tolika stránkách......tak si nejdřív přečti co a jak a pak bezpečně sexuj!

  • Pokud jsi nemocná, máš angínu, mohl to opravdu být důvod skončení menstruace o den dřív. Na tohle ses ptala?

  • Já mám trochu pocit, že slečna se bojí, že v sobotu s chlapcem otěhotněla a proto to v neděli už nedostala. Avšak jak vidím, možností interpretace je mnoho. Je to jistě rébus ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist