Pms

Otázku položila: Anonymní uživatelka #230790 26.1.2018 10:28

Ahoj holky, potřebovala bych poradit ohledně stavu, když mám pms... úplně všechno vyhrocuji atd.. a fakt mi to nepřijde normální.. myslíte, že stačí si o tom promluvit s gynekologem nebo jit někam "výš" ?? Jestli jste to některá řešila budu ráda za každou radu nebo info.. děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys26.1.2018 12:20

    Mívala jsem to taky, enormní výkyvy nálad týden před ms. V jedné diskuzi jsem našla, že na to zabírají různé vitamíny a bylinky. Já si z toho výčtu vybrala pivovarské kvasnice (kamarádky brácha je lékárník a podle něj to jsou jediné vitamíny, které má smysl brát) a musím říct, že se to fakt výrazně zlepšilo. Nevýhoda pivovarských kvasnic je ta, že zvyšují chuť k jídlu. Co si pamatuju, tak tam byl zmiňován ještě hořčík, ten je celkově dobrý na stabilizaci psychiky.
    S gyndr bych to moc neřešila, buď ti nic moc neporadí nebo ti bude cpát HA. Někomu na to HA pomůže, někomu ne, ale kvůli tomu bych ji určitě nebrala ;-)

  • Francy26.1.2018 10:33

    Já myslím, že to zná většina z nás, najednou mě všechno hrozně štve, mám pořád hlad, jednu chvíli bych obrečela všechno, co mi přítel řekne, pak bych ho zabila jen za to, že nahlas dýchá :-D ale v mým případě jsem se s tím naučila žít, vím, že jsem v tu chvíli přecitlivělá a když vybouchnu, vím, že druhý den se na to budu dívat jinak a že to vlastně není takovej problém, někdy si až říkám, že jsem fakt histerka, ale hold hormony jsou hormony :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist