Plyšáci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45804 10.9.2011 10:33

Taková anketka :-D Spíte s plyšákem ? A spíte s ním a zároveň s partnerem ? :-) Považujete nějakou hranici, kdy už plyšáci do postele nepatří ? Děkuji :-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když můj přítel poprvé odjížděl pracovně na Slovensko na celé dva měsíce, dal mi obrovského pejska, aby mi v postýlce nebylo smutno a aby ho tam na tu dobu, co bude pryč, zastoupil. Ten pejsek je metr dlouhej a pojmenovala jsem ho po příteli. :D Od té doby s ním spím, strašně hřeje, slouží jako polštář a splňuje účel - vážně se cítím jako by v bezpečí, když ho v posteli mám. :)) Možná budu teď vypadat jak malá holka, ale odstěhuju si ho i na byt na vejšku, kam za 3 týdny nastupuju. Přece jen tam budu sama 5 dní, doma budu 2 noci a většinou budu buď u přítele, nebo přítel u mě, takže by nám stejně překážel. A když spolu spíme, tak jde plyšák pryč, protože vměstnat se dva do jedné postele s takovým plyšákem, je skoro nemožné. :) :D

  • petulinkaa1310.9.2011 10:58

    co máme živýho plyšáka,tak už ty dva plyšáky jsem z postele dala pryc,jelikož náš živý plyšak jde po těch nepohyblivých :-) hraje si s nima :-) miluje hrani s plyšákama :-)

  • Majik10.9.2011 11:14

    Ahoj ja misto plysaka, kdyz manzel neni doma spim v jeho pyzamu :D tim jak ho citim si pripadam vic v bezpeci. S plysakama jsem snad nikdy nespala ale mela jsem je na posteli jako dekoraci:-) ale nevidim natom nic spatneho snim spat jen ja na to nejsem zvykla :-)

  • ivetkaprochazkova28.11.2022 16:25

    Do jakého věku jste prosím vašim dětem kupovali https://www.dudlu.cz/plysaci/ plyšáky? Já že bych naší dceři která má teď šest let ještě chtěla jednoho moc pěkného koupit ale bojím se že to už tolik neocení. Hlavně jde o moderní pohádku a ne krtečka, za to by se jí také ve škole mohli posmívat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist