Plovoucí podlahy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51791 13.5.2012 12:12

Ahojky, rekonstruujeme byt, dáváme všude kromě kuchyně, předsíně a koupelny plovoucí podlahy, zajímal by mě váš názor jestli dát všude stejné plovoucí podlahy nebo dát různé. Do obýváku a jídelny budu určitě dávat stejnou, ted se mi jedná jestli to sjednotit všechno nebo jestli jen sjednotit jídelnu s obývákem a do ložice a pokojíčku dát jiné. Jde mi taky o to, že ted koupíme do ložnic, ale na obývák a jídelnu teď nemáme peníze a tam jsme chtěli dát i nějakou lepší než třeba do naší ložnice, kde se bude jenom spát. Díky za názory

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě by přišlo divný mít někde jinou plovoucí podlahu. My máme v chodbě, kuchyni (a koupelnách samozřejmě) dlažbu, jinde plovoucí podlahu a všude stejnou, i v patře.
    Záleží na vás, je to váš dům nebo byt:) Jestli by to tobě nevadilo, tak proč ne.

  • Záleží jenom na tobě.U nás doma(u rodičů) máme všude plouvoučky stejné.A u nás v novém bytečku jsme se také rozhodli pro stejné,zaleží to jen a jen na tobě ;)

  • Verousek8913.5.2012 13:38

    Tak já bych dala stejnou plovoucí podlahu do těch místností, které jsou spojené. Tzn. jestli máte jídelnu s obyvákem dohromady, tak tam bych dala podlahu určitě stejnou (někomu se na to napojuje třeba chodba, tak tam bych ji dala taky stejnou). Ale do ostatních místností (jako zvlášť dětský pokoj, ložnice) bych stejnou podlahu jako v celém bytě nedávala. Každý pokoj bych dala originální a ladila ho včetně podlahy. Každý pokoj je jiný, proto bych jednotlivě přizpůsobila k tomu i podlahu. Nelíbilo by se mi mít v každém pokoji podlahy stejné. Ale tohle není spíš o tom, jak se to má dělat, ale co se líbí vám, podle toho si to tak udělejte :)

  • na tvém míste bych dala stejnu. ale jinak mimo mísu - plovoucku máme jen v loznici a dekuji, nechci. nikdy více nikam do bytu si nedáme plovoucku.. za mě zlatý koberec nebo lino.. ale plovoučku už nechci ani videt :)

  • Na privátě máme v každé místnosti jinou plovoučku, na chodbě dlažbu, v kuchyni, v koupelně a na záchodě lino. A vypadá to dobře. :-) Můj pokoj je žlutý a tak mám tmavou plovoučku, spolubydlící má světle zelený pokoj a k tomu světle hnědou podlahu. Vypadá to fakt hezky, ale já bych to do bytu asi nebrala, zvláště teda ta tmavá je příšerná, zametám každý den (což o to, to mi nevadí, já si na úklid potrpím), ale i tak je tam během chvíle vidět každé smítko, každý vlas, grrr. :O= Takže tmavou (jestli si budu někdy zařizovat svoje bydlení) za mě nikdy.

  • Simea13.5.2012 20:50

    Mame vsude krome koupelny a zachoda plovoucku. Kuchyne a obyvak je spojeny, takze stejna.. v loznici a mensim pokoji jinou a na chodbe bilou neutralni. Podle me to vypada lip, nez kdyz je vsude stejna. Muzou se ty jednotlive mistnosti od sebe barevne odlisit. Kazdou mistnost mame ladenou do jinych barev a rekla bych, ze se nam to povedlo. O stejne vsude jsme ani neuvazovali.

  • donalabuznice26.10.2019 23:40

    Taky jsme si do celého bytu dávali jeden druh plovoucích podlah z https://www.abparket.cz/ a myslím, že to bylo to nejlepší řešení. V jednoduchosti je totiž krása a moc druhů podlah by nebylo příjemné na oko.

  • Leniksolanova23.8.2021 13:25

    Která podlaha je nejlepší do kuchyně? Vydržela by tam plovoucí podlaha?

  • Novackovazdena25.8.2021 22:56

    Vinylová podlaha je úplně bez problému. Mám ji v bytu už 3 roky a pořád vypoadá jako nová,. také jsem ji dával do koupelny a kuchyně. Na vinylové podlaze nic ne špatnéh, nenajdee.

  • Leniksolanova27.8.2021 1:03

    A kde ji vybrat? Je to jedno, kde se podlaha koupí?

  • Novackovazdena28.8.2021 0:04

    Já jsem si to hodně zjišťovala, protože jsem chtěla koupit opravdu kvalitní podlahu a tu jsem sehnala u prodejce https://www.nejlepsipodlahy.eu/ Měla jsem ji rychle doma a díky zámkům se podlaha dávala jednoduše do sebe.

  • Leniksolanova28.8.2021 2:13

    Super díky moc, našla jsem si je i na fcb, tak to budu sledovat https://www.facebook.com/nejlepsipodlahy.eu/

  • Taky jsem spíš pro dát všude stejnou podlahu. U mojí kamarádky v bytě se teď dělala nová laminátová podlaha, viz https://www.supellex.cz/laminatove-podlahy/ a právě majitel rozhodl, že v každé místnosti bude jiná. Vypadá to opravdu zvláštně. Každý pes jiná ves. Kdyby to bylo v mé režii, tak bych určitě dala všude stejné.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist