Plochy zadek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391021 27.5.2018 13:57

Ahoj holky,
Mate nektera taky plochy zadek? Celkem me to stve, ale zaroven se mi nechce delat cviky, kdyz ani nevim, jestli by to pomohlo.
Jak to treba vnima vas partner? Mam porad pocit, ze muj plochy zadek neni atraktivni....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Samozrejme, že by to pomohlo a veľmi :-D Nemusíš riešiť žiadne extrémy a hodinové cvičenia... Stačí ti 10 minút - prvú minútku sa trošku rozcvičiť, 8 minút robiť drepy, výpady, po štvornožky dvíhať nohy či už vystreté alebo pokrčené čo najvyššie, prípadne vyšliapať schody... Poslednú minútku zas uvoľniť svaly, aby si nemala príliš veľkú svalovku... Rob to každý deň a uvidíš o mesiac... Pch a že čo môj partner, to ja neznesiem, keď sa mi začne zadok placatiť :-D

  • Ahoj, ja zas treba odjakživa mám zadek vypoukly a kulaty, natoz ze jsem stihlounka jako prut tak i větší ale ne jako nicky minaj to zas ne prostě te průměr. Nikdy jsem necvicila a nic moc nedelala.. Mam ten typ postavy kukaty zadek sirsi boky stehna.. Ale jsem zas naopak plocha na hrudi skoro jako přistávací dráha a nekteri chlapi leti vic na to někteří na to .. Takze nezoufej protoze kazda mame neco :) a to ja ani prsa nevycvicim ale ty kdyz budes vybehavat schody nebo zaplatíš lekce do fitka tak ten zadek ziskat muzes taky :) nejlepsi naprosto nejlepší jsou drepy hluboke drepy.. Neboli squaty.. Pak i dalsi cviky co najdes treba na YouTube důležité je k tomu ale i dostatek bilkovin atd co podporuje rust svalové hmoty.. Ale drepy jsou nej ja kdysi delala tu 30 denni vyzvu drepu a musim rict ze i na mem zadku i kdyz vypadá i normálně vydrepovane byli vysledky :D napumpuje ti ho to a zvetsi.. Ale je to pak treba udržovat. :)

  • petulinkaa1328.5.2018 15:33

    nemam plochy zadek ale plochou prdel :-D mame to dost generacne zensky, necvicim na to nijak a s chlapama jsem kvůli tomu problém nemela, ani manzel nema, kamaradky zase zavidi, ze z boku jsem jak cara a nemam zadek, ale co bych dala za vyspuleny zadek... libi se mi to i když je vetsi, ale vyspuleny :-) no jo no :-D

  • no já ti nebudu úplně mazat med kolem pusy a říkat ti, že každýmu se líbí něco jinýho. Plochej zadek vypadá hrozně. Někomu se třeba může líbit malej zadek (mě ne), dejme tomu, ale rozhodně ne plochej. Nemusíš na to makat hodiny, stačí ti dřepovat. Začni s 50 dřepama a pořád přidávej. Za týden klidně můžeš udělat 200 dřepů denně a když to budeš držet, za měsíc budeš mít fajn zadek, za půl roku perfektní zadek. Jen tak mimochodem v mém okolí je docela hodně chlapů, který můžou vidět sebevíc krásnou ženskou, ale pokud má plochej zadek, tak je pro ně neatraktivní a nic s tím nehne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist