Plíny - co dělám špatně?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #18962 11.2.2011 11:26

Ahojky děvčátka,
tak by mě zajímalo vy, co máte robátka o používate plínky Huggies, jak to děláte, že se vám dítka nepročůraj? My měli zatim Pampers premium care nebo Active baby a nikdy jsme neměli nehodu. Teď tu mám 4 balíky Huggiesek a většinou musim malýho 2x za den převlíkat, přitom se snažim to co nejvíc utáhnout, ale nemaj ty pružný pásky a to ani ty Premium. Takže jsem stejně musela koupit Pampersky a budu mu je dávat aspoň na noc a ty Huggiesky přes den a častěji přebalovat. Máte taky takový problém nebo ho nějak špatně řebaluju???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím si, že problém tkví opravdu v plenách ne v tobě. Parkrát jsem Huggies taky koupila, když byly někde hodně levné. Nicméně jsem je malému dávala jen na doma a když nespal, protože jsou opravdu na prd. Problém hlavně začal, když byl malý už větší a vyčůral větší množství najednou. Proto je od té doby nekupuji a jsem věrná Pamperskám :o)

  • Já jsme používala Pampers a byl klid, ale jakmile jsme koupila Huggies, tak jsme na tom byla stejně jako ty, pročůraná durch.....už nikdy bych je nekoupila!!!

  • Ahoj Janulko, problém v tobě není neboj.. moje kamarádka mě na Huggies upozornovala, že jsou šílený i moje sestra.. naprosto stejný problém, který popisuješ:-)

  • Já osobně teda nemůžu říct pro Huggieskám ani popel :). Používali jsme je téměr od narození a malá se mi nikdy nepročůrala, ani pokanděný záda nikdy neměla. Nám zas moc nesedli Pampersky, koupila jsem je tenkrát jen kvůli tý akci pro Unicef, ale ještě měm 3/4 balíku někde na půdě.

  • Huggiesy jsou naše oblíbený. Taková nehoda se nám s nima snad ještě nestala. To spíš naopak s Pamperskama, ty zas nemám ráda já :-). Ono podle mě záleží i na tvaru plíny a tvaru příslušnýho zadečku. Může se třeba pročůrávat po straně, protože mu to špatně sedí. Naštěstí máme možnost výběru.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 555 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist