Pleny na noc

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161912 29.1.2016 9:02

Holky jak to delate v noci s prebalovanim? Malou prebalim kolem osme a kdyz se zadari,spi cca do 4 do rana a kdyz ji prebaluju,tak uz lezi v mokrym. Zadickai zadecek. Pouzivam bile pampersky. Vsude ctu jak deti spi 12 hodin a matky je neprebaluji ...to je nechavaji v mokrym? Nebo pampersky nejsou takovej zazrak jak si myslim? Uz jsem zkousela i vetsi velikost a nepomohlo. Kdybych ji mela neprebalit,jak to delaj jiny a nechat ji v tom do rana,tak nevim teda. Ale prece si nebudu natacet budik abych co 3 hod prebalovala? Nejakej typ?

  • 29.01.2016 13:13:18 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk29.1.2016 9:27

    Nevim, co radit, u nás zelený pampersky vydrží v noci 12 až 13 hodin a všechno v suchu. Samo občas se stane, že je ráno mokrej, asi když večer víc pije, ale v 95 procentech případů je to OK. Bílý pampersky jsme měli taky a přijde mi, že dřív protečou než ty zelený. KdZ bL malej menší, občas jsem ho v noci šla čeknout, jestli není mokrej.

  • Martasek8929.1.2016 9:08

    Malýmu dám plínu mezi osmou až desátou večer - dle toho, kdy potřebuje přebalit a tak. Pak mu dám další až ráno (kolem 7-8h). Nakojím a spíme dál. Za prvé tam tak načůráno nemá a za druhé v pohodě usne, tak ho nechci zbytečně tahat a přebalovat, když nemusím. Nejdelší doba je asi 13h, co měl plínu, pač než jsem mu ji ráno stihla dát, zase usnul :D

  • Ja neprebaluji v noci..maly ma 6,5mes... Dostane plinu v 19-19:30 a prebaluji rano v 7:30... Pampers nepouzivam..nesnasim je..teda krom oranzovych...dostali jsme zelene pampers a davam je jen na doma. Neni procurany, ale za 1,5hod citim pres teplacky vlhko>:-[ pouzivame hlavne sovicky z tesca a smouly z alberta.

  • Ahojky u nas byl ten samej problem mala byla vzdy strasne mokra ... my jsme ji nebudily ... vetsinou se vzbudila sama takze jsem prebalila nakrmila prevlikla otocila matraci dala suchou deku atd...

  • taky sem nepřebalovala v noci 8-. měli sme z DMka pleny Nature (nebělené chlorem) a vydržely celou noc na rozdíl od jiných značek, co sem zkoušela. takže sem raději zainvestovala do dražších (ks vychází dle velikost 6-8 Kč), ale které nám přes noc vydržely, než sice v noci přebalit 1-2x a finančně na tom být stejně, ne-li hůř.

  • Carrie00729.1.2016 9:53

    Ja teda mam s bilyma pamprskama opacnou zkusenost, prisly mi pro deti v pohode. Jen pokud mala nemela vetsi davku ve strivkach :-D. Pouzivali jsme ze zacatku a ted sem tam, kdyz jsou nekde v akci.
    Ty zelene byly taky docela v pohode, aktualne pouzivame bella happy, ci kak se jmenuji, ale u tech se sem tam stane, ze protecou.
    Ty smouli albertacke mi prisly strasne tvrde, maly z nich byl krapet odreny, stejne tak pleny z kauflandu :-(.
    Ale je pravda, ze ja prebalovala i v noci. Kdyz zacali spat celou noc, tak uz ne, ale mokri se mi zdali poranu malokdy.
    Coz jsem asi moc neporadila :-D. Jedine fakt vyzkouset jine pleny, jak radi nekdo nade mnou ;-)

  • Borlova29.1.2016 11:41

    Zdeni zkus zelený Pampersky, ty bych řekla, že pojmou více tekutiny. A otázka, ty než jí dáš spát, tak jí nakrmíš a pak přebalíš a nebo jí přebalíš už před jídlem? Protože během jídla se ti dítě většinou ještě do pleny trochu vyčůrá. Tak je lepší jí přebalit až po jídle, fakt těsně před spaním.

  • dancewomen29.1.2016 11:51

    Já používám bílé i zelené pampers, nejhorší jsou pro Nás oranžové. Většinou dávám spát kolem 8 a přebaluji, když krmím kolem 4 a v poho.

  • alenabartackova29.1.2016 12:02

    Bily mi to taky delaly, ted davam na noc zeleny a ty mi jeste neprotekly a i zadecek ma celkem suchy.

  • Já používala jak bílé, tak zelené pampersky a vždy jsem musela přebalovat v noci. Dělám to tak, že když jdu spát, cca kolem půlnoci kluka prostě přebalim. Plenka je jen malinko mokrá, ale pak ta ranní už není tak strašná. >:-[

  • Taky přebaluju před jídlem kolem osmé večer, v noci se budí kolem 4 a většinou nepřebaluju, pokud teda není plína vlhká nebo není malá pokakaná. Přebaluju až ráno kolem sedmé a většinou je plína z venku už vlhká, ale zadeček je v suchu. Používám zelený pampers 3. Ale příjde mi že dvojkový vydržely lépe, že i když byly nacucaný, tak zvenku tak vlhký nebyly. Bílých tu mámjeden, balík ale jestě jsem nezkoušela (ani u holek).

  • Vyzkoušeli jsme řadu plínek a za mě ti můžu doporučit zelené Pampers. Malý mi spával i 15 hodin v noci a tohle jsou jedné plenky, ve kterých vydržel, měl suchý zadeček a neprotekl.

  • Já používám pampers premium care a velká spokojenost. Všechno vpijí do sebe a obsahují látku která když se počůrá tak vytvoří takový gel a pojímá tekutinu. Malá neleží ve vlhku ;)

  • Nám neprotekly jen zelené Pampersky :-) A to spali někdy pak i celou noc :-) Zadařilo se občas,že byl trochu vlhký z boku a to tak 2x do měsíce.

  • Taky se přidám se zkušeností. Vyplatily se mi babylove z DMka. Ted jsem si koupila v Tescu v akci ty zelene tescopleny a protékají přes záda. Ale to je možná tím, že Tofi má dost silná stehýnka, ale bříško má celkem malé, tak mu netěsní kolem pupíku (kupujeme 7-18kg ve 3 měsících!!!). Jinak taky usíná po koupání kolem 20:00, sice se v noci vzbudí jednou na kojení, ale to ho neprobírám, takže přebaluji taky až ráno, kolem 7-8h.

  • whooro30.1.2016 12:19

    Tak my teda bile Pampersky nepouzivame vubec, nase mala z nich ma hlavne po ranu ledovej zadek, jak ten gel chladi.. To je o nastydnuti :O= Kupuju v DMku jejich plinky, eko variantu, nebo Möltex, ale ty teda kupuju v Nemecku, vychazeji tam jak Pampersky.

  • My teď syna učíme spát bez plenek. Ale před tím jsme používali zelené pampers. Kdžy se v noci probudil (většinou měl žízeň), tak jsem ho rovnou přebalila. Když se neprobudil, tak to zvládl s jednou plenkou. Až když byl větší (teď jsou mu 3 roky), tak to některou noc plenka nevydržela a ráno měl syn mokré pyžamo.

  • Já mám pro malýho bílý pemprsky a teď najíždíme na zelený a jsem spokojená - mokrý pyžamko nikdy neměl ani v jedněch. ty bílý jsem chytla v kauflandu za 239 (78ks) takže 3kč/ks což je super. hodně si chválej i ty z rossmanna:-):-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist