Plenky z tesca

Otázku položila: Anonymní uživatelka #59444 23.10.2012 11:51

Ahoj, čekáme miminko a už pomalu bysme chtěli jít nakoupit nějaké plenky. Byly nám doporučené z Tesca, že jsou dobré a i cena je přijatelná, ale nevím přesně které. Mohly byste mi prosím poradit? Děkuji

A jaké máte zkušenosti s Pemperskama? Přijdou mi dost drahé.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8923.10.2012 11:53

    Zřejmě přímo Tesco, jsou jak Pampersky. Já kupuji oranžové, jsou cenové lepší, než modré, ale nejsou pružné, takže to chce vyzkoušet, každému sedne něco jiného. Za sebe určitě nedoporučím Huggies, často protékají.

  • z tesca jsou dobré ty Essentials, bývají i často v akci, používám je u syna na přeskáčku s Pampers active baby a jsem spokojená.

  • Souhlasím s Tescem Essentials - zelené, výborné, dobře sedí, ale seděli nám až od 5ti kilo, koupila jsem balík menších na malého a nějak nám překáží mezi nožičkama, takže spokojená jsem až s velikostí 3 a výše. A Huggies je katastrofa :-)

  • Ahojky, my měli ty nejmenší newborn od huggies a byly dobré. Ty z tesca mi přijdou hrozně tvrdé, ale je dobré, že jsou pružné. Větší velikosti huggies jsou opravdu hrozné, podle našich zkušeností a oranžové pampersky jsou dobré, ale nejsou po stranách pružné a malý je trošku cvalda, takže měl od toho tvrdého pásku odřené nožičky. Kupujeme tedy zelené pampers a jsem s nimi nejvíce spokojená. V Rosmanovi se dá koupit ten megapack za 379 Kč :-)

  • Já jsem s pamperskama spokojená, se všema :-) Akorát New baby a Sleep&Play nemají pružné pásky kolem pasu. Vyhovuje mi u nich ta kuličková náplň a že nejsou tlusté :-) Tesco jsem nevyzkoušela, je fakt, že si ho všichni chválí, ale podle popisu jsou také silnější. Teď prý mají v Kauflandu nové pleny K-classic (ne Wickies) a jsou prý stejné jako Tesco jen tenčí...Za mě Huggies taky ne, jsou tlusté, neprodyšné, malá po nich měla ošklivé opruzeniny. Jsou o něco menší, ale střihově seděly dobře, vyzkoušela jsem tedy jen Newborn vel. 2.

  • Tak my taky budeme přecházet na Tesco zelené byli nám hodně doporučeny.
    Pampersky jsou fakt jsou průžné a nejsou tak tvrdé Huggies jak které,ale taky se dá.Jsem,ale v podstatě zvědavá na ty TESCO

  • My používáme Bella Happy, byla jsem s nimi spokojená už u syna. Občas jsme použili i ty Tesco Essentials a ty taky byly fajn. Ještě jsme asi jednou měli Panda plenky. Ty nám teď dávali i v porodnici a taky byly dobrý :-)

  • ahojky malýmu je 13 měsíců a od začátku používáme na střídačku buď Pampers active baby nebo ty zelený essentials z Tesca. Kupuji vše výhradně v akcích :-D Teď jsem zkusila i sleep and play Pampers a nejsou taky špatný, ale nepruží tolik. Rozhodně nedoporučuji plínky z Tesca v bílým balení (jsou jakoby igelitový) a huggies.

  • Ty Tesco mi přijdou hrozné, jsou takové tuhé a malá měla po nich i vyrážku na zadečku, já jsem nadmíru spokojená s Pampers Sleep and Play (i hezky voní) a pak klasické Pampers v zelenožlutém obalu..:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 552 odpovědí a 409 728 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist