Plenky "všechno v jednom"

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34991 14.10.2012 18:26

Holky, přemýšlím o klasických plenách a teď jsem narazila na toto http://www.obchod-latkovepleny.cz/sada-bambino-mio-mio-solo-plenky-vsechno-v-jednom-od-narozeni-po-nocnik/d-70931/ Co si o tom myslíte? Já s látkovými plenami nemám vůbec žádné zkušenosti a tohle vypadá jednoduše :-) Jen vůbec nedokážu posoudit, zda pro mimčo stačí jedna sada, nebo zda je to vůbec praktické, jestli není lepší nakoupit samostatné pleny a plenkové kalhoty? Moc dík za každou radu. Co se týče přebalování, jsem jak Alenka v říši divů :-p

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • myslí si že lepší a i finančně výhodnější je koupení klasik látkových plen + kalhotek. Ta sada stačit nebude ( teda pokud nemáš sušičku), nedokážu posoudit, jak tyto pleny všité v kalhotkách dlouho schnou oproti klasickým látkovkám, ale asi to bude nesrovnatelně delší čas. A dávat přes 17 litrů za plínky.......no nevím:-(. Případně při troše šikovnosti i někoho v příbuzenstvu se dají udělat doma a nesrovnatelně levněji

  • Ahojky já nad Bambino mio solo taky uvažovala, ale nakonec jsem si pořídila Bambino mio od narození po nočník, nové výjdou na 7 tis. já je sehnala na Aukru levněji z druhé ruky. Myslím, že je lepší mít větší zásobu, protože schnou pleny vše v jednom déle, ale ty co mám já jsou taky látkovky a máš tam dvě velikosti, takže ikdyby ti najednou ty menší nechtěly schnout, vždy můžeš použít větší velikost. Zatím čekám jak se nám osvědčí, máme rodit tenhle týden :-)

  • petulinkaa1314.10.2012 19:45

    Tak já se chystam nakoupit klasicky látkový pleny plus kalhotky,chci jich cca 60 ( male i velke) přijde mi to lepsí než toto :-)

  • duramura14.10.2012 20:04

    20ks by ti stacit melo, ale AIO opravdu dele schnou (souhlasim, ze pokud mas susicku, tak neni co resit, pres leto venku take neni problem). ja mam teda jen jednu, Sketch, a schne ze vsech typu plenek co mam nejdele...ale zase se jednodusse pouziva a dela malou prdku, na druhou stranu toho moc nepojme.
    ja jestli muzu doporucit, tak pastelky Haipadaipa, schnou relativne rychle, jednodusse se pouzivaj, staci take jedna velikost a opravdu vydrzi. mam je odkoupene uz po 2 detech a jsou jako nove ;) ted jsou male uz skoro 9m a dam tam navic vkladacku a jen tak je neprocura :) nebo relativne levne sou i ostatni typy plenek fi sketch, kdyz sem je objednala, tak sem si prochazela recenze a zhrozila se, jake to sou smejdy, protekaj, spatne usite a tak...ale ja i kamaradka sme dooost spokojene :-) kupovala sem v akci na aukru. pro novorozene sem ale take zacinala s klasickyma ctvercovkama, ostatni na ni plandaly, takhle mela mensi prdku (http://www.latkovepleny.cz/novorozenecky-sklad)
    tak preji dobre porizeni :-p

  • Martasek8915.10.2012 10:14

    Já mám klasické bílé čtvercovky a PUL kalhotky. Plen mám 40, ještě dokoupím 10, ať je 50 a je jich více. Stačí to a nestálo mě to extra moc a to už má malá 15 měsíců :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 551 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist