Plenky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26822 6.5.2012 9:14

Ahoj holky, určitě máte některá zkušenosti s plenkami Pampers sleep&play. Zajímalo by mě, jaký je rozdíl mezi nima a klasickýma pamperskama. Díky za odpovědi :-)

Holky moc díky :-). Já právě používám ty klasické a teď jsem uvažovala, že zkusím ty sleep&play. Tak už vím, že je nezkusím :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Sleep and play nemají pružný pásek.

  • Přesně jak píše ostluzina, nemají pružný pásek. Navíc mají jinou vůni. Mně absolutně nevyhovovaly a to zejména kvůli onomu chybějícímu pružnému pásku.

  • Ja jsem se sleep and play byla spokojena s cislem 2. POrad prebalujes, protoze mimi kadi a dle me nevsakne tolik moci jako treba active baby nebo premium care. Mela jsem i jeden balik 3jek a to uz malej tak nekadil,takze mi prislo ze nejsou moc dobry. Ja pouzivam na noc a delsi cesty premium care a na doma active baby a mam tak 4-5plinek na den(nekdy ani ne,protoze nechce moc pit) Takze cenove kdyz to srovnam me to vyjde nastejno. Sice jsou drazsi,ale zase nemusis prebalovat kazde dve hod. Kamoska jeste tvrdi ze ty lepici pasky na sleep and play u trojek nejsou tak dobre,ze kdyz se mimi hybe,ze ho to tlaci coz ja si vubec nevsimla,ze by ho to tlacilo. Asi to chce vyzkouset aby jsi vedela co vam bude pasovat nejlepe a ty co budou nej pak kupovat v akci.

  • jak už holky psaly, nemají pružný pásek a jsou ovoněné. Já je používala, ale musela jsem mít pro syna vždy o číslo větší než jsem používala Sleep and Play.

  • Já si Magdičko teď koupila v akci 4 balíky. No dnes v noci se mi v ní úplně pročůral (během 4 hodin). Ale to už se nám párkrát stalo i v jiné plínce. Sakryš píšu toto a během toho krmím a teď cítím mokro,tak protekla teď daná plínka,takže asi jsou blbé :)

  • Martasek897.5.2012 8:23

    Já je používám a jsem moc spokojená :) Že nemají pružný pásek mi nevadí, brzy přejdeme na velikost 4.

  • tak tak, nemají ten pružný pásek a zdají se mi menší než klasické "modré" pampersky ale na druhou stranu zase pěkně voní, používáme obojí

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist