Plenky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19798 10.1.2012 21:27

Ahojky všem,
prosím o radu, jaké vybrat jednorázové plenky. Je jich tolik, že si nevím rady. Ráda si přečtu vaše zkušennosti a myslím, že nejsem sama. Táké jsem uvažovala o látkových a myslím, že by bylo vhodné to střídat (podle příležitosti). Jaký je váš názor?

Zapomněla jsem všem moc poděkovat. Díky za vaše zkušennosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8910.1.2012 21:32

    Já používám látkovky a nedám na ně dopustit. Na cesty a podobně využívám jednorázovky. Ze začátku jsme měla oranžové Pampers Sleep and play a teď mám z Tesca přímo jejich a taky mi vyhovují :) Které nevyhovovaly jsou třeba Huggies, dost protékaly, nebo z Kauflandu Wickies. Už mi dochází a kouknu v Tescu na cenu a vezmu zase buď ty Pampers, nebo Tesco :)

  • Já teprve rodit budu, ale do porodnice jsem koupila tyto http://www.mall.cz/plenky-huggies/huggies-plenky-newborn-2-mega-90-ks a větší už kupuju http://www.google.cz/imgres tyhle ... Mají je v rossmanu a vyjdou cca na 3,5 za kus :)

  • Ja používám pampersky, mela jsem v porodce newborny, pak doma sleep and play, pak nejake zelene a nejlepsi jsou premium care, ty se mi ted podarilo koupit za velmi dobry peniz, tak jsem si koupila do zasoby bo se mi zdaji fakt nejlepsi.

  • Používala jsem pampers active care. Neboli modré pampersky. Byly fajn :o) A když jsem se chtěla plácnout přes kapsu, koupili jsme bílé, ale ty jsou opravdu už drahé. Hugies se nám neosvědčili a pampers sleep and play také ne. Ale každé mamině vyhovuje něco jiného. Tak šťastnou ruku při výběru.

  • Já se teda v plínkách moc nevyznám, ale od jedné známé jsem slyšela, že nedá dopustit na plenky z tesca, jsou stejné jako pampers, akorát mají jiný obal. Prý je to tam někde i napsané, že to vyrábí stejná firma. A jsou prý levnější a je ještě dobré si počkat na nějakou akci a klidně doma udělat zásoby :)

  • cudla10.1.2012 22:44

    Ahoj,my na doma používáme látkové a ven a noc jednorázové - kupujeme Pampers ACTIVE BABY,když jsou v akci,jinak pleny z Tesca.

  • Za mě jednoznačně Babylove z DM - zrovínka jsme to s holkama řešily v otázce ohledně opruzenin, ale zkoušej a uvidíš, každému děťátku sednou jiné :)

  • ahoj, tak já pro dceru používala ze začátku hlavně látkovy, a to až tak do 3.měsíce. potom sem na noc začla dávat jednorázové a nakonec i přes den. myslím, že to balení do látkovek nás ubránilo před problémy s kyčlema.

  • Ahojky, já používám zatím papírovky a přes to balíme jednu látkovou plenku kvůli kyčlím, tak nám to řekli v porodnici. Na začátek jsme měli také huggies newborn. Jinak používáme oranžové pampers nebo zelené Tesco a jsme spokojení. Jinak já také plánuji používat látkové plenky, hned jak přestaneme balit na kyčličky. Látkové plenky budeme používat doma a na cesty, ven a na noc budeme mít papírové.

  • Já se taky chystám na látkové ale řekla jsem si, že se nebudu do ničeho nutit, nakoupila jsem levně klasické čtvercové a zkusím to, když to půjde tak to půjde, když ne, třeba se mi jen nebude chtít, tak se na to vyprdnu...

  • Nám pampersky protíkaly, na Huggies jsme byly alergický, po těch z Tesca se opruzovala, takže nakonec vyhrály Babylove z Dmka..

  • používám od začátku jednorázovky a největší spokojenost je s Pampers active baby, Pampers Sleep and Play a nebo s těmi zelenými z Tesca, teď co je větší vyhovují i Huggies premium (jako malý je absolutně mít nemohl, do hodiny byly pročůrané, což se mi s jinými plenkami nestalo). Nakupuju v akcích a slevách a mám to štěstí, že syn snese jakékoliv, na opruzeniny netrpí. Momentálně je pro nás rozhodující cena za kus.

  • Tak mě se nejvíc osvědčili Pampers, nevíc teda ty bílý, ale ty jsou drahý, koupili jsem je jednou v akci v Polsku, jinak Pampers active baby. Měli jsme hodně huggies premium, newborn mi vyhovovali, ale od velikosti 3 ty premium care už moc ne, dávám mu je jenom na doma, když ho častěji přebaluji. Tesco jsem ještě nezkoušela. Ono to máš co maminka to trochu jiný názor. Taky každému miminku vyhovuje trochu něco jiného.Taky uvažuji částečně o látkovkách, ale ty lepší je cenový masakr. Ale zatím ne, protože musím prát v lovele a ta toho moc nevypere, po persilu se mi osypal, tak počkám až bude větší a uvidíme.

  • ahojky,me prijdou nejlepsi pampersky,nejsou hrube,jsou fajne pruzne a maly se mi nikdy neprocural,huggiesky jsem dala jen parkrat a procural ale mozna to byla náhoda,vyzkoušela jsem i plíny happy a s těmi jsem teda nebyla vůbec spokojená.pro me opravdu ač na ně hodně lidí nadáva nejvíc vyhovujou pampersky a dobre a celkem za rozumnou cenu jsou ty oranžové sleep and play

  • Nám vyhovují Pampers active baby(na 3-6kg žlutý balení, pak modrý) a Pampers premium care (bílý), vyhlídla jsem dobrou akci a nakoupila do zásoby, s Huggieskama spokojená nejsem, malá se mi vždycky pročůrala a prokajdila až na oblečení, Pampers Sleep and Playky jsou dobrý až na to, že nemaj pružný zapínací pásky, zkoušela jsem balení Wickies a taky nebyly špatný.

  • Vyzkoušela jsem snad všechny co jsou úplně od narození a nejlepší byli hugies :-) a nejhorší pemprs dost mi protýkali a hadroví sem jí nedávala v létě byla úplně bez jen měla tu jednorázovou přebalovací podložku pod sebou a v zimě když se narodila to samí přes den sem jí nechávala bez se válet :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 713 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist