Plavky - názor?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #184038 20.2.2019 8:25

Ahoj holky. Zajímal by mě váš názor. V létě na dovolené v Portugalsku jsem se nechala strhnout a pořídila si tam titěrné tangové plavky, nosí je tam spousta žen, dokonce i mého věku (35), postavu na to myslím celkem mám (hodně sportuji) a chtěla jsem se opálit a zároveň udělat radost manželovi, kterému se tenhle styl prádla líbí. O víkendu se chystáme známými do Prahy a mimo jiné na návštěvu aquaparku. Manžel mě přemlouvá, abych si tyhle plavečky vzala i tam. Ráda bych ho potěšila, ale přemýšlím, zda to není nevhodné, u nás v ČR nevídám tanga ani na mladých dívkách v létě u vody.. Co myslíte, nebudu v tom vypadat nějak směšně, nebo pobuřujícně?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamkri20.2.2019 8:47

    Na tangových plavkách nevidím v létě nic špatného, když je na to postava. V krytých bazénech/aquaparcích mi to přijde nevhodné. Ale asi je to vyloženě věc vkusu a názoru.

  • petulinkaa1320.2.2019 13:05

    Pokud na to mas 100% postavu (což na takové plavky prostě musíš mít ) :-D proč plavky tohoto typu nenosit :-) ale do krytého bazénu či aquaparku jsou opravdu nevhodné, respektive jsou to spíše plavky k venkovnímu koupání, k moři atd.

  • terryk20.2.2019 9:41

    Do akvace bych je nebrala. Nějak se tam společensky nehodí plus pokud chceš jezdit na tobogánu, pak budeš drhnout zadkem :-)

  • Ja si na bazen, kdyz jdu s dcerou blbnout, beru jednodilne plavky, at v zachvatu pohybu nemusim hlidat, co mi kde vycuhuje... :-D

  • Zdeherda20.2.2019 12:33

    Myslim, ze to bude chtit hodne sebevedomi, protoze lidi budou cumet - chlapy zvedave a zensky mozna zavistive. Navic na blbnuti v aquaparku budeshezka i v beznych jednodilnych nebo bikinach, kdyz mas dobrou postavu. Ty titerny jsou prave vhodny na opalovani na plazi. Manzela bych prekvapila doma nejakym specialnim sexy pradlem jen pro nej:-)

  • stupidiack20.2.2019 12:41

    Do krytého bazénu moc nechodíme, ale v létě na koupališti jsem je viděla na jedné dvou mladých holkách a taky mi to nepřijde vhodné, byť je mladá a má na to postavu. Ale to je věc vkusu. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist