Platíte televizní a rozhlasový poplatek?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #254187 20.6.2018 0:07

Nedávno jsme se nastěhovali do postaveného domu a přihlásili se tam k trvalému pobytu. Rodiče mě upozornili, abysme se nezapomněli přihlásit k televiznímu a rozhlasovému poplatku. Jenže teď když jsem chtěla vyplnit přihlášku a zeptala se manžela, jakou mám zvolit frekvenci placení, tak mi vynadal, ať žádnou přihlášku nevyplňuju, že prostě nic takového platit nebudeme. On nesnáší ČT a vůbec se na ni nedívá, tak je prostě nechce podporovat. Začal mi vykládat, jak ČT jedná nezákoně a že si prostě nemůžou dovolit pouštět reklamy a stejně je pouští, tak jim žádný prachy posílat nebude. Chtěl abych si přečetla článek, jak se někdo už několik let s televizí soudí.
Já jsem teda člověk, který má ve všem rád pořádek a hlavně všechno dělá, jak se má a navíc těch pár korun měsíčně nás nezabije. Hlavně teda nechci být v nějakých dlužnících nebo tak něco.
Tak jsem se chtěla zeptat jak to máte vy. Platíte poctivě tyhle poplatky nebo je tu někdo, kdo má názor mého muže a na placení se vykašlal? Už jsem si říkala, že se ho prostě nebudu ptát a budu to platit "tajně" sama.
Díky všem za názory :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 473 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist