Placení školky o prázdninách

Otázku položila: Anonymní uživatelka #379472 30.6.2021 13:06

Ahoj všem chci se zeptat dnes jsem řešila ve školce opět placení prázdninového stravné i přes to , že mé dítě nebude už docházet do školky. V Září nastupuje do školy. Řekla jsem ředitelce, že nevidím důvod proč bych to měla platit, když tam už mé dítě nebude. Že to snad dneškem konci. Řekla mě že je to kvůli účetní, že se jí to pak lépe počítá. Na to jsem ji řekla, že když odečte prostě mé dítě tak, že se jí to bude mnohem lépe počítat. Ptala jsem se všude a bylo mě řečeno že školku nikdo o prázdninách neplatí, když tam dítě nemají. V loni jsem to platila s tím že to v Září vrátili. Ale já jsem dnes řekla že tyhle penize mi budou chybět. Že už jsem s tím nepočítala a že potřebuji o prázdninách nakupovat věci do školy. Jak by jste to řešili? Jsem samozivitelka a opravdu když jim teď zaplatím jen tak školku tak ty peníze mi chybět budou. Děkuji všem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nechápu jak můžou požadovat zaplacení stravného u dítěte, které nebude chodit.
    u nás to bývalo naopak, že stravné se platilo hotově na těch pár dní co dítě mělo být ve školce v červnu, ale nikdy je nenapadlo, že by se mělo platit na celé prázdniny.
    myslím, že je to sprostá lež a výmluva. nevěřím, že to je o účetní.

  • macicekkajik30.6.2021 13:20

    Nemají právo po tobě chtít peníze za něco, co nevyužíváš. A to že se to účetní dobře počítá je hloupost. Když jim nezaplatíš, nemohou s tím nic dělat. Řekla bych ředitelce, že na to nemají právo a tím by to skončilo.

  • Viem, že u nás sa platí, len keď je dieťa nahlásené... Ale asi u nich je taky zvyk.
    Keď nezaplatís, tak s tým nič neurobia. Ja by som to jednoducho nezaplatila ak určite vieš, že nebude chodiť cez prázdniny. Neurobia s tým nič.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist