Pláč miminka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #220791 1.8.2016 9:18

Moje malá 2,5m holčička se mi už potřetí v noci vzbudila se srdceryvným pláčem. Poprvé to bylo v noci asi před týdnem, pak včera přes den a dneska v noci. Nevíte, čím to může být? Ona vůbec nepláče, jen když je přetažená, unavená, má mokrou plenku, nebo hlad, tak trochu poplakává, ale tohle byl zoufalej, bolestnej pláč. Mě to vždycky ubere tak tři roky života, jak nevím, kvůli čemu, to je. Vždycky ji vezmu a položím na sebe hlavičkou ke mě, pevně ji držím a klidně na ní mluvím a hned přestane, ještě chvíli potahuje a pak jí dám napít a už dobrý. Napadlo mě, jestli se třeba nebojí, ale v noci spím s ní, tak ví, že není sama...
Zažily jste to některá? Nebo víte někdo, co by mohlo bejt špatně?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měli jsme podobnou situaci, kdy malej, který prostě není tak uplakané miminko mi začal z ničeho nic takhle plakat, až mě teda rozplakal taky. Udělala jsme úplně to samé, co Vy. Asi se mu prostě stýskalo, nevím. Ale chvilinku jsem byla s ním a pak zase usnul. No holt děti nejsou roboti, taky mají city. Do té doby neuronil ani slzičku a takový pláč se slzama mě teda dost dostal.

  • Taky se nam to stava :-( pres den víceméně neplace, ale v noci okolo 3 mesice obcas zacal... Prijde mi,ze pri tom i spi,ma zavreny oci a na nic nereaguje. Takze presne pomaha vzit do naruce, probudit a pochovat...za chvilku zase usne,nebo dam prso a je hned spokojenej :-)

  • Mela jsem s dcerou neco podobneho a resila jsem to dokonce i s doktorkou,trvalo to asi 2 mesice.Nic to neni,deti pry maji takove urcite obdobi,pry je to bezne.

  • zrzka0071.8.2016 12:10

    Dcera to mívá občas také a to jí je 13 měsíců. Jsou to noční můry, důležité je ji nijak nebudit a nechat vyplakat. Do pár minut se moje dcera vždy uklidní, probudí a po pláči ani stopy, naopak má úsměv na rtech.:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist