Pitomej Clostík :o(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25663 28.10.2011 18:24

Ahoj holky, dneska teda mám den... Jsem 13 DC a ráno jsem byla na folikulometrii, už potřetí. Ale tentokrát to bylo poprvé co beru Clostík (už 3. cyklus). Předtím bylo vše v pořádku, sliznice narostlá, folikuly velké tak akorát. Teď je všechno špatně. Sliznice jen 4,5 mm, folikuly veliké, přerostlé, prý při takové velikosti neprasknou a možná na vaječníku i nějaká cysta. Tak si říkám, proč mi to vlastně MUDr. předepsal, když vše bylo OK? Prostě konzervativní postup? Jsem z toho pěkně vedle, co chvíli je mi do breku.
Manžel měl nic moc spermiogram, teď po léčbě je to OK, tak v tom byl asi problém. On je teď OK a budeme řešit mě? Už na to nemám sílu, snažíme se marně už skoro rok a půl, bude mi 33 a manželovi je 37, říkám si, jestli to má vůbec ještě cenu...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 4,5 mm je fakt málo.Být tebou dám si odpočinek.Clostík je pěkné svinstvo.ne vždy se zadaří,ale neházej flintu do žita.Chce to jen klid .A věk 33 je dnes i celkem bežný na první dítě.Co ti na to řekl lékař?Jaký další postup zvolil dál?Pokud se ti dělají cysty po Clos.Neměla by si jej dál brát.

  • Ahoj mě se clostík válí už od července v šuplíku.Napsala mi ho doktorka je na 3mesice.Četla jsem o něm samé negativum, prý vznikaji dost cysty atd.tak se bojim ho brát.Ale zas co jsem četla na diskusich hodně holkám pomohl k miminku.Mě je 31let a už 2roky to nejde.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist