Píšu si se zadaným, je to opravdu tak špatné?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #338369 2.1.2016 1:43

Ahoj. Píšu si s jedním klukem, ale je zadaný.. Ne nějak dlouho, pár měsíců.. Moc dobře se mi s ním píše.. Máme podobné zájmy, názory.. Říkal, že jsem hezká a flirtoval se mnou.. Ptal se mě, jestli mám kluka a že určitě na ocet nezůstanu.. Známe se od vidění ze střední a jednou za rok oba jezdíme od Klubu českých turistů na adventní zájezd.. Dokonce by se mnou prý rád i na kafe, ale bydlíme od sebe momentálně 50 km.. a že někdy se někde určitě potkáme.. U nás má jen babičku, ke které občas jezdí.. Psala jsem mu, co by na to asi říkala jeho přítelkyně, kdyby chodil s ženskýma na kafe a on říkal, že bavit se přeci s holkama ještě může.. Je mi trochu hloupé vůči té přítelkyni, že si píšeme, ale prostě se mi líbí.. kdyby byl tolik zamilovanej do přítelkyně nebude si psát se skoro cizíma holkama.. Přijde mi, že mě chápe, je milej.. Je to opravdu tak hrozné si psát se zadaným? Je taky dost možné, že nejsem jediná holka, se kterou takhle flirtuje.. Neznám ho tolik, že nevím, jestli je sukničkář, ale nedokáže být prý bez holky.. Rozhodně si chci jen psát, když má přítelkyni. Není to asi nic moc morálního, ale..

Je mu 26.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi takhle. Není to hrozné, pokud od toho nic neočekáváš. Pokud očekáváš, že se začnete scházet a vznikne z toho láska jako trám tak to hrozné bude pro tebe, protože zažiješ docela velké zklamání. Ano, může to být to 1% jako z romantických filmu, ale daleko pravděpodobnější je, že to bude těch 99% kdy on z toho vycouvá, jakmile se začne schylovat k opravdové schuzce. Ted na tom adventním setkání byl? Sám nebo s přítelkyni? Je mi líto, že jsem drsná, ale to je poměrně dost ukázkový případ. On si vytváří zabavku bokem, rozptyluje nudu, ale kdyby došlo na lamaní chleba vycouvá. Jemu to tak stačí, on už tě v podstatě dostal, dokázal si, že na to má... Mimochodem, že se NEKDY potkáte, na 99% znamená, že nikdy. Něco jiného by bylo, kdybyste žili blízko u sebe a on tě aktivně vyhledával, kromě psaní byste se i stykali, to by mozna šanci mělo, ale takhle ne. A já přijít partnerovi na to, že si s nějakou dlouhodobě píše, tak fakt nevím, co bych dělala, je to dost hodně velká zrada duvěry.

  • Já si myslím, že i kdyby byl někdy s Tebou, tak je velká pravděpodobnost, že to co dělá současné přítelkyni, tak by klidně pak mohl dělat i Tobě...ty budeš ta přítelkyně a s jinou si třeba bude psát tak jak teď s Tebou. Zkus na to podívat ne pohledem, jestli on má tu přítelku tak moc rád, ale spíš svým, jestli takového chlapa opravdu chceš?

  • Koukala jsem, ze jsi to psala i na E-miminu a dostala odpovedi podobne temto. Asi chces slyset nase pozehnani, ale obavam se, ze se ho nedockas. Holka, neztracej s nim cas, nestoji ti za to. Nikdy z toho nic nebude, max. sex na jednu noc. Ale vztah urcite ne. PS: Jak by ti bylo v kuzi jeho pritelkyne?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist