Písnička na maturák

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44887 13.12.2011 19:39

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, blíží se mi maturák a nevim jakou písničku mám zvolit na šerpování. Žádná pěkná mě zrovna nenapadá, neměly byste nějaké tipy, budu vděčná za vše:) Díky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, my jsme měli klasiku Enya, ale tohle taky není špatný

    ,ale docela by bylo dobré sehnat jí bez textu.Nebo Bryan Adams.Záleží na Vašem vkusu no .Jinak přeju hodně štěstí u maturity :-)

  • Hodně často bývá Bitter Sweet Symphony:

    .
    My jsme měli od Coldplay The White Shadows:
    . Kluci ji nastříhali a prodloužili tak, aby to vyšlo pěkně na celý nástup, bylo nás hodně, 31.
    Většinou mají být bez textu, ale takových je málo a málokterá se hodí, my jsme chtěli nějakou rytmičtější a Bitter Sweet jsme nevolili proto, protože bývá opravdu velmi častá, takže jsme museli zvolit s textem, ale i tak myslím, že to nevadí. :))

  • Verousek8913.12.2011 20:10

    Nám se líbila od Vitamin C graduation.

  • Jako první mě napadlo We are the champions, pak Perfect day od Duran Duran a nebo Time to say goodbye od Andrea Bocelli a Saran Brightman...instrumentálně...

  • My jsme nastupovali na skladbu od Carmina Burana v kápích se zapálenou svíčkou v ruce.

  • Normálně jste mě holky naštvaly :-), protože já si za boha nemůžu vzpomenout, na jakou hudbu jsme nastupovali my. A nepůjdu asi dneska spát, dokud to na tý stařičký videokazetě nenajdu. Ale byly to časy...

  • Ahoj, já myslím, že píšeš o šerpování a ne o nástupu, jak ti tady holky radí? Já třeba měla Jamese Morrisona - Broken strings, pustili ji až od nějakého kousku, v podstatě si u nás ve třídě všichni vybírali svojí neojoblíbenější písničku takže si vyber nějakou, která se ti líbí :-)

  • Simea14.12.2011 11:07

    Ja mit ted maturak tak si vezmu asi tuhle pisnicku


    pripadne tuhle
    nebo nebo nebo..
    a asi tak mesic budu vybirat :))

    Zalezi na tom co se ti libi, jestli mas neco co poslouchas opravdu rada, tak se toho neboj.. a jestli uvazujes, ze se to nebude hodit k tomu co maj ostatni, tak na to se vykasli. Je to tvoje pisnicka.

  • čau! My jsme měli Bitter sweet symphony a bylo to perfektní. Bylo to důstojný a zároveň dojemný. Protože nás bylo ve třídě hodně, museli jsme písničku pouštět pořád dokola, ale nijak to nevadilo. Doporučuju!

  • Jéééé, tak jsem si nostalgicky zavzpomínala na svá mladá léta a svoje stužkování :-)) Vzhledem k tomu, že v době dávno minulé se žádné stužkovací a šerpovací plesy nekonaly a vše se odehrálo pouze ve třídě, tak ani hudba u toho nebyla třeba. A jestli byla, tak já už zapomněla :-)) Ale vím, co bylo našim mottem na stužce: Když do života vcházím.... Píseň Dalibora Jandy. Už vím co si asi tak budete myslet...ale opravdu cajdáky um-caca um-caca nemusím :-))

  • Co takhle něco instrumentálního nebo dokonce i nějakou pěknou klasickou hudbu? Třeba nějaké housle nebo tak :) Pokud by sem našel cestu nějaký maturant, určitě mrkněte na tuhle soutěž o focení maturitního plesu - https://az-fotosluzby.eu/soutez-o-foceni-maturitniho-plesu-2017 :) Ať se máte na slučácích čím bavit :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist