Pískání v uších

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34653 14.5.2012 19:23

Ahoj, mám takový dotaz. Dneska ráno mi začalo z ničeho nic pískat v uchu, a píská mi v něm celý den. :( Ne že by to bylo úplně nesnesitelné, ale přesto to není nic moc... Nevíte, z čeho by to mohlo být? V posledním měsíci jsem nikde hlučnou hudbu neposlouchala... Nemůže to být ze stresu například (mám před zkouškami), ale nepřijde mi, že bych se nějak extra moc stresovala... Prosím poraďte, jak se toho mám zbavit, díky za každou odpověď :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simea14.5.2012 19:25

    Me teda nepiskalo.. ale sumelo, vsechno jsem slysela s ozvenou. Pomohlo si davat do usi vatu namocenou ve svedskych kapkach. Trvalo to asi 3 dny nez to prestalo. Na piskani neporadim.

  • Mně jednou v jednom uchu ráno začalo šumět, bylo to takový nepříjemný, ale přes noc to pak přešlo. Asi bych zkusila vydržet a kdyby se to nelepšilo, tak se nechat vyšetřit, aby to nebylo něco vážnějšího.

  • Myslím, že šumění, pískání a zalehlé ucho je nejčastěji kvůli zahlenění (rýma vražená do uší). Mě pomáhalo nahřívat a napařovat nad hrncem s horkou vodou, pak čichat k nastrouhanému křenu (když ho dokážeš sníst taky dobrý) ti pomůže se pořádně vysmrkat a pak taky kapnout do ucha peroxid, nechat chvíli vyšumět a pak vytéct... Jinak jsou ještě ušní svíce co by měly pomáhat, ale to mě bylo k ničemu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist