Piercing v pupiku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #68491 27.6.2012 0:49

Ahoj :) chtela bych se zeptat, jestli je tu nektere priblizne 13tileta a ma piercing v pupiku nebo bych se chtela zeptat na vase nazory jestli je divne mit piercing ve 13ti.. mamka by mi ho mozna dovolila .. nedovolila by mi ho v obliceji nebo tak ale v pupiku ji asi nevadi.. jenom mi to prijde divne jit do piercingoveho studia ve 13ti.. diky za nazory :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • JanaRad27.6.2012 7:04

    No, moje dcerka bude mít za měsíc 14 a kdyby přišla s takovým nápadem, tak ji asi dám pár facek!!!! S tímto naprosto nesouhlasím a dceři bych to v takto nízkém věku nedovolila!!!! Naštěstí mám zatím rozumné děti a nidko po takové kravině netouží;-)

  • Mě není 13 ale je mi 18 a nepřijde mi to divné, v dnešní době to je už normální. Ale tělo se ještě vyvíjí, mohou nastat komplikace (ostatně jako u všech piercingů nehledě na věk)

  • Ahoj, moje neteř je 13ti letá a přála si letos v létě k narozkám piercing do pupíku a mamka jí to dovolila a v tom studiu byla s ní. Já sama proti piercingu v pupíku nic nemám, sama ho mám už od 17ti, ale je pravda, že kdyby moje dcera chtěla naušnici do pupíku ve 13ti tak bych jí to nedovolila. Takhle brzy ne.

  • petulinkaa1327.6.2012 12:51

    já sla na piercing mesic před 15tymi narozeninami,takže me to divny neprijde,hlavne doba je jaka je, i kdyz doba piercingu uz neni takova jaka byla,takze asi tak :-)

  • ve 13 mi to prijde brzo to ta holka ma jen s pubertacke kraviny a to nic proti , ale proste az bude starsi tak at si o tom rozhodne sama ale ted mi to prijde jako kravina kamosky ji to tak maximalne budou zavidet ale to jake to je to hojeni a tak to mi prijde nezodpovedne na tak mladou holku s timhle bych pockala navic ji zustane jizvicka a tak , sama ho mam a nechala sem si ho pichnout pozdeji az kdyz sem vedela do ceho jdu mela sem vybrane studio kde sem vedela ze maji vsechno ciste , hodne sem si o tom prostudovala a pouvazovala jestli ta okrasa nebude na skodu .. je takova uspechana doba ale myslim ze tohle klidne pocka :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 568 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist