Piercing v jazyku, jak jazyku ulevit a co jíst?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #80439 25.8.2013 16:47


Ahojte:) Nechala jsem si udělat piercing do jazyku .Píchnutí moc nebolelo. První del byl docela v pohodě,ale ten druhý teda docela děs. Ráno jsem se probudila s opuchlým jazykem(což je normální) a měla jsem trochu krvavý jazyk.Vážně jenom trošku. A odpoledne se mi ta krev spustila.Nebylo to nějak moc. Že by to třeba valilo.Prostě tekla krev.Né málo,né hodně. A teď jím vlažnou polévku. Nevadí to? A ta krev taky v pohodě? Mám to druhý den. A v září vlastně nastupuju do školy. Myslíte,že to ve škole budu mít špatné a budu ještě pořád šišlat? A normálně jíst jídlo budu moct za jak dlouho?

V pátek jsem si ho nechala udělat. A dneska je neděle...V pátek i včera jsem jedla jogurty( měla jsem jen 2) a pila čistou vodu s ledem.Dneska jsem měla 2 jogurty,čistou vodu s ledem a naprosto vlažnou polévku (jenom tu vodu). Myslíte,že zítra si budu moct dát třeba jenom suchý,měkký,toustový chleba? Nebo ještě něco jiného na jídlo?:)
Tak jak už jsem psala,tekla mi z toho krev,ale teď už to je v pohodě. Piercing je čistý a nebolí mě to. :)
Děkuji za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já to měla celkem v pohodě. Ikdyž mi to také celkem dost oteklo a bolelo... Moc mi pomáhaly zmrzky a led :-) Perfektně to chladilo, tak to bylo fajn na bolest a myslím, že i ten otok to zmírňovalo...
    Kašovitou stravu jsem jedla asi jen tři dny, pak už to bylo ok (teda nejedla jsem hned všechno, ale ty měkčí věci už v pohodě). A po týdnu už úplně ok - i se šišláním, takže myslím, že do školy bys měla už být ok...
    A výměna za kratší určitě nebolí - vymění ti to, až to budeš mít zahojené, takže to je stejné, jako by sis třeba jen strkala jinou naušnici do ucha....

  • mě píchnutí nebolelo vůbec a opuchlo mi to jen trochu, ale i tak jsem šišlala. Ale jedla jsem normální stravu, trvalo mi to déle ale jedla jsem vše. Jedla jsem jakoby stranou pusy :-) jinak jsem používala hodně ústní vodu, což mi doporučil i ten týpek co mi to v salonu píchal, je to dobrá desinfekce. Myslím, že do týdne to bude ok :-) takže ve škole ani tolik šišlat nebudeš :-)

  • ono se ti ted muze zdat ze je v pohode a muzes normalne jist, ale muze ti napuchnout poradne treba az za tri dny, takze ja byt tebou radeji dodrzim tu kasovitou stravu tyden :/

  • Ahoj, já jsem po piercingu jedla úplně normálně. Ale vyplachovala jsem si pusu slanou vodou, kterou jsem vyplivovala. To trvalo asi tři dny, dokud nesplasknul otok. Už si nevzpomínám, jak dlouho jsem tam měla dlouhou činku, do tý doby jsem asi zlehka šišlala. Až s výměnou za krátkou nikdo nic nepoznal. Já si myslím, že v pondělí už bys měla být v pohodě. Jen pozor, já jsem si ráda přejížděla zezadu přes horní jedničky a dneska mám obě zaplombovaný, protože jsem si narušila zubní sklovinu.

  • Rendy25.8.2013 18:23

    Ahojky.Je to dva měsíce co jsem si ho nechala píchnout.Samotné píchnutí docela šlo tak jsem byla ráda že to nejhorší je za mnou-ale omyl to nejlepší bylo za mnou!!!!!!do večera jsem měla tak oteklej jazyk že jsem prosila manžílka at mi to vyndá.Ten mě pdpořil at to nedělám.No nemohla jsem ani polknout oteklo to až ke kořenu.Takže co jsem udělala???????Byla jsem 3 dny na ibalginu.Po 6 hodinách.bolest byla o hodně lepší a i to splasklo.Nešlo to jinak.Ty první 2 dny jsem jedla jen jogurty a jak mi bylo doporučeno vyplachovat stopanginem.Pak jsem měla fakt už hlad takže jsem zkoušela i jiné věci bramborovou kaši a když to bylo tužší tak jsem ulamovala kousky a strkala jsem to dozadu na stoličkya polkla.Fakt se mnou byla sranda.Děti z toho měli fakt prču.Nekřičela jsem moc nemluvila(rádi na to vzpomínají hihi).ted jsem to 14 dní co jsem si nechala vyměnit tyčinku za kratší a kuličky jsem si nechala dát bioplastový.Neničí to sklovinu!!!!Tak držím palce;-)

  • petulinkaa1325.8.2013 20:55

    Ja kdyz ho pred 8 lety mela tak pichnuti pohoda,nebolelo a jist jen kašickovity veci nebo kousat hodne opatrně chce to cas a ledovat :) týden to klidne muze trvat u někoho i dyl.

  • Já si nedokážu představit, že bych si měla nechat propíchnout jazyk a pak jíst několik dní jen jogurty. To by mi za to teda nestálo. Já jsem si nechala propíchnout obočí a to bylo naprosto bez problému a ještě je piercing vidět. Teď mám v obočí piercing ve tvaru hvězdy, který jsem si objednala z https://www.sperky-marre.cz/piercing-do-oboci-s1795CZ .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist