Piercing v Jazyku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421877 10.12.2019 19:57

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Je mi 16.
Už asi půl roku si přeji piercing do jazyka, máma by mi klidně dovolila tetování ale ne piercing do jazyka. Tetování nemám. Říkala: jak na to bude koukat zubař, zkazí ti to zuby atd..
Přitom Akryl prý zuby nekazí. Je tu někdo kdo piercing v jazyku má? Jak na to koukají zubaři?
Kazí Akryl zuby nebo ne?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamarádka měla a byla moc spokojena. Taky to chtěla hrozně dlouho, ale mela problém s rodiči. Nakonec už byla skoro dospělá a nechala si ho udělat. Mimo to taky v nose. Rodina to vzala prý nakonec dobře. Co říkal zubař, to nevím, ale osobně si myslím, ze je to každého věc. Za ten rok, co piercing měla, si nikdy nedelala starosti s kazenim zubů. Když jsem ji ted o kažení zubů psala, řekla, že je to nesmysl. Že se s tím jen straší, ale zuby budou úplně v pohodě. A jestli to chceš, tak do toho jdi!!;-)

  • Měla sem 10 let a v pohodě. Píchání nepříjemný ale šlo to.

  • Mám 10 let. A v pohodě. Existují i plastové kuličky aby to necinkalo o zuby. Já osobně už si bez něj nedokážu život představit :-D když jsem nedávno byla nucena ho vytáhnout kvůli narkoze, připadalo mi, jako kdyby mi vyrizli jazyk 😁😁😁

  • petulinkaa1311.12.2019 21:05

    V 16ti jsem si nechala píchnout jazyk a v 18ti to vyndala, omlacuje to zuby a uz me to nebavilo :-D zuby se tim můžou ničit, s tím raději počítej. Píchnuti je ok, pár dní budeš na kašičkach, šišlat a potom vymění náušnici a uz to nebude bolet.

  • mam piercing vice jak 10 let pokud budeš mit chir. ocel bude ti to kazit zuby tim jak ti to otukava o zuba nici se sklovina.. vice i mi zacaly krvacet dasne... zubari to nemaji radi.. takze kdyz si to das tak kdyz pujdeš k zubari staci vytahnout a nemusis, nic rikat... ja si to nechala pichnout v 16ti. a nikdo nic nepoznal.. ale volila bych radši plastovy piercing

  • Já mám mladou zubařku a ta má sama piercing v jazyku, takže nic nemusím řešit :-D Já ho mám už asi dva roky a nepozoruji, že by se mi nějak zhoršily zuby. Mně se líbí, že piercing není vidět a můžu si s ním v puse hrát. K narozeninám jsem si udělala radost a koupila jsem si nový piercing z https://www.sperky-marre.cz/piercing-do-jazyka-s1792CZ , abych si je mohla měnit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist