Piercing do pupíku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #87888 3.3.2013 11:22

Ahojky holky,

chtěla bych si dát piercing do pupíku a chci si koupit piercing svůj a potom s ním jít do studia, je to možné?? A pokud ano z jakého materiálu a mám si ho nějak desinfikovat?? :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • koupit si svůj můžeš, vydezinfikovat si ho taky můžeš, ale oni by ti to před nasazením měli vydezinfikovat znovu. Doporučuju ti koupit si nějaký s delší tou tyčinkou. Já měla krátkou a začlo mě to zlobit a zajíždět dovnitř pod kůži...docela mě to zlobilo...takže pro začátek si kup s nějakou delší tyčinkou a pokud možno z lékařské oceli...to je materiál, který snesou snad všichni... ;-) a nezapomeň se zeptat jak to máš ošetřovat!! doporučuji omývat v roztoku slané vody - s mořskou solí. Lze zakoupit v lékárně...a promazávat, aby ti to nevysychalo a nepraskalo :-)

  • Ano, můžeš si koupit svůj. Nejlépe z oceli a vydesinfikovat v alpě nebo něčem podobném. :)

  • já sem si také přinesla svůj ale nechtěli mi ho píchnout. Je to studio, kde jsou dost důslední v hygieně, chtěli po mě podepsat papír, ve kterém sem si vědoma, že šperk je můj a mohou nastat komplikace, které oni na sebe neberou. Nechala jsem si píchnout jejich šperk a komplikace nebyli vůbec žádné.

  • Pokud mohu doporučit, tak nejlepší je titan s delší tyčinkou, jak bylo již nahoře. A to máš s tím nejmenším rizikem. Ocel je již překonaná a komplikace s ní také můžou být. Titan je materiál, který se používá např. při výměně kloubů a je to pro člověka nejpřirozenější materiál na přijmutí. A nechat píchnout opravdu v dobrém studiu.

  • Zdravím, díky za diskuzi, i když nebyly odpovědi určené pro mě, moc mi pomohly. :) Kdybyste sháněly nějaké pěkné piercigy, doporučuji mrknou semka: https://www.piercing-factory.cz/cs/ :) Mají tam obrovský výběr a někdy tam najdete fakt originální kousky. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist