Píchání u srdce

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32326 27.11.2011 19:57

Ahojky holky,potrebuju poradit...uz druhy den me picha na srdci,je to hrozna bolest.Nemuzu se nadechnou,hybat,mluvit..uz se mi to stalo pred nekolika mesici,ale ta bolest odesla,ale ted uz je to nesnesitelny,ale prijde mi zbytecne s tim jit k doktoru,myslite ze si mamm dojit na ambulanci??zitra mam jit do prace a mam strach ze to v praci nezvaldnu...diky moc za odpovedi!!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Souhlas s Petrou1981. Chce to doktora, aby vyloučil to nejhorší. Možností je mnoho. Já píchání u srdce mívám občas od špatného zažívání (jakmile dostaneš hlad bolest sama většinou odeznívá). Nebo to může být blokáda páteře (tady by pomohlo rozcvičení - ale pokud si nejsi jistá necvič!). A pak to může být skutečně problém se srdcem a s tím si neradno zahrávat. Moje babi když jsem ji zpovídala jak bolí "infarkt", tak to popisovala jako velikou bolest u srdce vystřelující až do zad. Osobně bych k doktoru šla, aby alespoň natočili EKG. Já osobně k doktoru šla a nelituji, alespoň vím na čem jsem a případné bolesti po nevhodném jídle se tolik nelekám.

  • ahojky, pro jistotu si zajdi k dr., je spousta lidí, která žije s neodhalenými srdečními vadami....Na druhou stranu s tím sestra už u své dr. byla a ta jí řekla, že je to v populaci poměrně časté, i já na to trpívám, že příčinou je to, že se nedostatečně uzavře chlopeň a nic vážného to není...Ostré bolesti u srdce jsou určitě nepříjemné, ale je fajn, že poměrně rychle odezní...

  • No asi zbytečné není dojít si lékaři.pamatuj že srdce máš jen jedno. A jen tak někdo nový by se nenašel. Dojdi si .Nic tim nezkazíš.

  • Taky sem stím byla u dr., přesně stím co popisuje. Chtělo se mi sté bolesti zvracet. dr. řekla, že je to prý zarežený prd.

  • ja tohle mela opakovane ze stresu i nekolik hodin, pomohlo mi zmenit praci, byla jsem i na kardiologii, a vse dopadlo v poradku. k doktorovi si klidne dojdi pro sichr

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist