Péřová zavinovačka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #402484 1.10.2019 10:22

Dobrý den. Čekám druhé mimi, termín mám v květnu a chtela bych pořídit péřovou zavinovačku. První dcera měla obyčejnou zavinovačku a vzdy se mi z ní vykroutila. Je lepší šněrovací nebo zapínání na knoflík? Z jakýma máte zkušenosti a popřípadě kde jste kupovali? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja tedy mela klasicke i perove zavinovacky
    A rozdil jsem v tom tedy neviděla. Syn se dokaazal dostat z kterekoliv:-D

  • whitehorse11.10.2019 11:27

    Já si usila oba druhy-rychlozavinovacku i klasiku a na klasiku nedám dopustit. Na tu rychlozavinovacku jsem si dělala i stuhy na zaváhání, aby byla pevnější, ale moc platné to nebylo. Je svoji konstrukci vice volná nez klasicka.
    Do klasiky jsem si mohla dávat vyměnitelný vnitřek podle teploty. Měla jsem tam 2-3 vrstvy vatelinu do zimního provozu místo fusaku a nebo bych mohla dát i vnitřek plněny peřím.

  • Za me zavazovaci, prizpusobim jak potrebuju - nez mit nejake pevne zapinani :-) Jinak pres leto se mi ale osvedcila prave vatelinova zavinovacka na suchy zip.. nebyla tak moc tepla a maleho jsem v ni vzdy uspala, polozila do postylky a rozepla aby mu nebylo horko. Navic kdyz uz byl vetsi, do perovych zavinovacek jsem ho uz nemohla zavazat :-))

  • sisterrys1.10.2019 20:41

    Mě se synové vykroutili ze všech, používala jsem rychlo, klasiku a na druhého i péřovou. Péřovou jsem měla šitou z fléru na tři knoflíky, dala se hezky stáhnout. Na úplné mimi byla super. Ale synovi v ní bylo horko. Na zavinutí jsem používala klasickou čtvercovou plínu, udělala trojúhelník, na to položila mimčo, jeden cíp jsem vedla přes ručičku a dala pod záda a zadeček, druhý cíp stejně. Dítě tedy nemělo plínu přes hrudník, jen přes ručičky. Super varianta na léto a drží to nejlíp. Příkryla jsem pak podle potřeby, nebo dala takto do zavinovačky.

  • Pokud jsem jo potřebovala uklidnit dítě (mám tři), tak jsem pořídila zavinovačku SwaddleMe, ve všech ostatních se mi děti strašně potily.

  • Rychlikova23.3.2021 19:02

    Já si nechala ušít nádhernou zavinovačku z kvalitního příjemného materiálu a krásného vzoru od firmy https://www.valeryhandmade.cz/zakazkove-siti/ , která mi ji udělala přesně podle přání a hlavně rychle. Mohla jsem si vybrat svrchní i vnitřní materiál.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 703 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist