Permanentní make-up

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 30.9.2012 23:43

Milé womenky,ráda bych si nechala udělat pernamentní make-up obočí. Na netu jsem si toho dost přečetla,ale ráda bych znala názory i Vás, pokud ho některá máte??
Předem děkuji:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, tak ja jsem si nechala oboci tetovat uz dvakrat. Jednou jakoby cele a podruhe takove "čarky" ale ty carky sly videt jen zblizka, celkovy dojem byl,ze je to vytetovane cele,ale nebylo. Tetovat se nechavam cca po 4 letech. Déle mi to nevydrzi. Nicmene porad musim chodit trhat voskem a dobarvovat - co 3mes. Ja jsem ale svetlý tip,tak proto.

  • Ahoj, také se osobně zajímám o permanentní make-up obočí. Pokud toužíte po precizně upraveném, ale zároveň co nejpřirozenějším obočí, tetování obočí pudrovou technikou bude pro vás nejlepší volbou. Nemusíte se obávat výsledku v podobě hustého nátěru, který má ostré hrany a děsí okolí nepřirozeným kontrastem. Pudrová metoda vaše obočí pouze jemně definuje – po proceduře vypadá stejně, jako byste si jej dokreslily stínem či tužkou na obočí. Jen stěží okolí pozná, že se jedná o permanentní make-up. Zatím jsem nejvíce informací k tomuto tématu našla [url=https://www.permanent-makeup-praha.cz/permanentni-make-up-oboci/]tady[/url]

  • Tak co vím, tak je fakt nutný si vybrat dobrou kosmetičku, nebo firmu. Která se na toto specializuje. Kamarádka byla tady https://ar-aesthetics.cz/ a hodně si to chválila. Já na to mám v plánu jít příští rok, nemám moc pěkné obočí. Mají tam i pěkný článek právě o mikropigmentaci obočí. Každopádně určitě se poinformujte, co dělat před a po zákroku. To je také důležité.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist