Péče o pleť

Otázku položila: Bývalá uživatelka #212 11.4.2011 10:44

Ahojky, co si myslíte o pravidelém chození ke kosmetičce, řekněme každý měsíc a nebo každé dva měsíce, vyplatí se to a nebo je to plýtvání penězi. Je mi 33, tak aby jste měli představu. Nemám nějak problematickou pleť, ale "černé tečky" to je můj problém, hlavně na bradě a nose.
Spíš mě zajímá jestli postačí péče domácí a popřípadě jaká a nebo spíše zásah odborníka a tedy i každý měsíc určitý finanční výdaj.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky.
    Jsou ženské, které chodí pravidelně, některé nebyly nikdy zrovna z důvodu "vyhazování peněz". Já to brala vždy podle toho,kde jsem pracovala. Svého času jsem byla servírka (10 let) a v tomto případě jsem chodila pravidelně, prostředí, kde se kouří a být tam hodně času, zanechávalo určité známky, nikdy jsem sice neměla akné, ale mastnota z kuchyně a z cigaret, doutníků udělala nejvíc. Teď jsem v relativně čistém prostředí a jdu dvakrát do roka - pro relax, vyčistit pleť si umim sama, namasírovat taky, pleťovou masku nanesu, používám kvalitní denní a noční krémy, oční krém atd. Je mi 39 a pleť mám řekla bych pěknou. Takže, pokud máš černé tečky a začneš si dělat peeling v oblastech kde je máš pravidelně, čistit pleťovou vodičkou, tak uvidíš sama. Ale jak říkám, hodně záleží na prostředí, kde se hodně zdržuješ ;))

  • Ahoj...řekla bych že vyhazování peněz to neni pokud budeš chodit pravidelně...tím myslím alespon třeba dvakrát do měsíce...nemusíš vymejšlet žádný složitý procedury..být tebou chodím hlavně na masáže obličeje...nejen že jsou děsně příjemný,takže se skvěle uvolníš ale jsou hodně prospěšný,uvolňujou póry,což by mohlo vyřešit ty černý tečky,promaštují plet,dávaj do pohybu mazové žlázy takže plet bude pomaleji stárnout...no a pak můžeš zkusit peeling a masku nebo třeba parafínovej zábal,taky skvělá věc...to už potom záleží na tipu pleti co pro tebe bude nejlepší...tyhle procedury až tak drahý nejsou,ale chce to opravdu chodit pravidelně protože jednou za čas to podle mě smysl nemá,to je opravdu jen na odreagování ale účinek vidět neni...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist