Pauza ve vztahu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #176315 20.1.2019 10:55

Ahoj holky, co si myslite o pauze ve vztahu?
Mam pritele ze svycarska a dosud nam vse klapalo, navstevovali sme se jednou do mesice a vsechno bylo fajn. Bohuzel me se blizi maturita a jemu nastup do nove prace, takze bychom se videli jen velmi zridka.
Take se mi sveril (byla jsem jeho prvni), ze ho laka i zkusenost s nejakou jinou slecnou. Ja ho na jednu stranu chapu, je mu dvacet a chce si trochu uzit, ale na druhou stranu me hrozne boli predstava, ze byl nekde s jinou.
Kazdopadne prisla rec na pauzu. Rikam si, ze by se mozna i hodila, abych se mohla plne sousredit na maturitu a prijimacky (dokazu si silne predstavit ze budu hrozne protivna) a on by si “vyhodil z kopytka”. Ale behem te pauzy se muze stat hrozna spousta veci a vim, ze se pak k sobe uz ani nemusime vratit..coz by me mrzelo.
Mate nejake zkusenosti s pauzou? Jak vam dopadla a jestli je to vubec k necemu dobre? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • interstellar20.1.2019 11:14

    Nechci být škaredá, ale myslím, že ti jen neumí přímo říct, že je konec a že si chce užít s jinými (nebo už má jinou). Dvacetiletému chlapovi je věrný vztah na dálku s vídáním jednou za měsíc velmi nedostačující.

  • Tohle je podle mě rozchod, promiň :-(

  • stupidiack20.1.2019 12:55

    Pokud by s tebou chtěl být, vydrží i sebedelší pauzu. A to nemluvím o tom, že už teď mluví o někom jiném. Kdyby tě opravdu miloval, nedělalo by mu problém, aby jsi byla ty jediná žena jeho života. Ve 20 letech je asi ještě nevyzrálý. Popravdě však vztah na dálku jen výjimečně vyjde. Jak jste spolu dlouho?

  • Rebeca20.1.2019 16:52

    Tohle je buď vyhýbavý rozchod, nebo vychcanost, kdy si chce vrznout jinde - pokud to bude lepší, už tam zůstat, a pokud to lepší nebude, tak by se pohodlně vrátil k tobě. Sbohem a šáteček bych mu dala.

  • petulinkaa1320.1.2019 12:13

    Pauza v podstata neexistuje, bud spolu dva jsou nebo ne. Ve 20ti kort u kluka a jeste když jste tak vzdálený se dá čekat, že bude konec a chce si něco užít než to pak hledat dele a třeba za horších podmínek. Tobě by časem tak malý interval návštěvnosti taky vadil ;-)

  • Francy20.1.2019 12:37

    Jak psaly holky, chlapec je zbabělej a nedokáže napřímo říct, že je konec. Já bych teda nedokázala klukovi ,,povolit,, užít si s jinou a pak dělat, že se nic nestalo. Nejsem žádná rohož, chci kluka, který si mnou bude jistý. Neboj se, ten pravý se ukáže! :-)

  • Měla jsem přítele, byla jsem s ním rok a půl a on ze dne na den řekl že by chtěl pauzu... chápala jsem to tak že chce být chvíli sám, ale nakonec sem zjistila že si našel novou

  • HaSha20.1.2019 15:20

    Abych pravdu řekla, znám páry, které se rozešly a znovu daly dohromady. Naopak těm, co si dali "pauzu", to z mého okolí nikdy nevyšlo. Většinou to znamenalo "chybu v komunikaci", kde už si jeden z páru myslel na někoho jiného. Kamarádce se takhle jeden přítel "v pauze" dokonce stihl oženit.

  • Taky bych řekla tak jako ostatní holky, že pauza je nesmysl. Kolem sebe to nikdy nikomu nevyšlo, už to potom prostě není jako dřív a ty otazníky o tom, co se v pauze dělo, budou vždycky mezi váma viset(ty se budeš učit, paráda, a co on?) Vykašli se na něj, zbytečně se budeš rozptylovat u učení.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist