Paštika na obličeji - stále tmavý makeup

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410513 15.12.2019 22:13

Mam makeup, zacli ho vyrábět v porcelain odstínů vyhovuje mi konzistence výdrž krytí vše super měnit nechcu jelikož je plet na něj zvykla, a vyhovuje mi a spousta jiných nikdy nevyhovovala. Jenze tento světlý odstín je až moc bledý když ho dám samotný, když namicham s o odstín tmavším uz je tmavý. Korektor mam taky světlý pudr taky. Stejně po hodině až dvou vypadam jak paštika, makeup mi ztmavne a na daném světle obcas když už ho mám třeba celý den vypadam jak paštika. Proste takový ten hnědý obličej bíly dekolt. Nevím uz co s tím. Jestli být raději bleda, ja po těle pokožku bledou ted v zime mam, takže možná by i bledý obličej byl lepší než tmavý, ale zas si v něm přijdu až moc bleda když ho nemicham. Jak to děláte vy bledulky co máte problém s odstíny? Ještě mě napadlo použít jen transparentní pudr přes to všechno možná že mění odstín on. I když mám nejsvetlejsi. 🙄 Štve me to když ho nanesu čerstvé vypadam super, po pár h jak paštika. Jelikož delam 12ctky v práci tak me tohle dost štve 😂 od odpoledne už vypadam jak makeupova Barbie.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A co tak se na nejaky makeup vykaslat?
    Makeup nepouzivam a jak vidim, usetruju se hodne stresu :-D ;)

  • Je to nekvalitním makeupem. Možná nový odstín a nová receptura při výrobě. Zkusila bych jinou značku a poradila se v sephore třeba. Dají ti vzorecky, vyzkouší a na na netu objednas levněji
    Já mám dva levné drogerkove a jeden dráhy a jsem spokojená moc. Nikdy se mi nestalo že by mi ztmavl teda

  • Používám světlejší odstín, přesně teď fakt nevim a zvedat se kvůli tomu nejdu :D Ale kdyby tě to fakt zajímalo, tak jedině zítra. Korektor nepoužívám, k čemu?! Mám bezbarvý matující pudr od miss sporty (bílý) a jsem s ním nejspokojenější, používám ho někdy i samostatně, abych se jenom neleskla. :)

  • A co pri michani dvou odstinu dat opravdu jen minimum, kapku toho tmavsiho. Nebo se jeden den na michani vykasli a dej jenom ten porcelanovy odstin a pudr a uvidis pres den, jak se ti to bude zdat. Muzes si dat jen tvarenku misto tmavsiho make up, jestli se Ti zda, ze jsi az moc bleda. Nebo jeste lepe, zkus dat jednou jen make-up bez pudru. Ja mam plet suchou a mam make-up, tak pudr uz nejaky cas vubec nedavam a je to stokrat lepsi, ale samozrejme zalezi na tvoji pleti. Pripadne, kdyz se chces pres den doupravit, jde to lip, kdyz mas jen make-up. A jestli to chces mit jak od profika, tak zkus na zaver fixacni sprej na make up. Delaji ho casto ty same firmy nebo zkus od jine ten fixator. A jako posledni muzes zkusit zajit do nejake parfumerky poradit se, kdyz maji nekdy akce, ze lici zdarma. Miva to Douglas i jine (zalezi odkud jsi). Mela bys krasny relax s licenim a treba Ti dobre poradi k tomu. (Ja se teda jeste neodvazila na takove liceni jit, ale chtela bych. Tak mozna s kamaradkou nekdy. :-) ) Tak hodne zdaru s pokusama, krasko! (To opravdu nemyslim ironicky.) Hezky den!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist