Pásový opar na zádech

Otázku položila: Janicka-Janicka37 15.1.2023 10:23

Ahoj holky, mela jste některá pásový opar na zádech? Jak moc to může bolet? Nikdy jsem ho neměla, včera se mi udělal.. Už dva týdny mě léčí se zadama, a nic nezabírá. Můžou být bolesti od toho?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to stejný virus jako neštovice, takže když máte oslabenou imunitu, může to vyrazit. Potíže se zády (svaly, ploténky..) s tím podle mě ale moc nesouvisí.

  • macicekkajik15.1.2023 14:03

    Zajdi si k lékaři. Manžel pásový opar na zádech měl, bolí a svědí. Pomohly mu vitamíny a mast - už si nepamatuji, jak se jmenovala a stejně byla na předpis. Lékař ti vše předepíše. A když máš takové problémy se zády, zajdi si k dobrému chiropraktikovi. Se zády se velmi špatně něco dělá z lékařského hlediska a je potřeba fyzický zásah a chiropraktik ví kam sáhnout a napraví, co je třeba. Pásový opar, jak už bylo řečeno je sníženou imunitou a stresem a s bolestmi zad nic společného mít nebude.

  • mně pásový opar bolel fest, a brala sem 2x denně aulin, abych s tou bolestí vydržela (a bylo to jen a pouze od toho pásového oparu, který je v nervových zakončeních).
    u něj je potřeba co nejdříve začít s léčbou antivirotiky-tuším že jsem měla Herpesin a brala jsem ho 3 týdny, jinak může mít následky v podobě dlouhodobé bolesti zad.
    k tomu mi Dr doporučil Milgama N, aby došlo k rychlejší regeneraci nervů.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist