Partnerská nejistota

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61583 4.6.2012 20:46

Holky nevíte co mám dělat když mi můj přítel lže? Měl v mailu odpověď na brogádu samozřejmě na jeho otázku co se tam ptal a já se ho ptala jeslti tam psal a on že ne...a to je spousta takových lží,já jen vážně mám strach aby mě třeba i nepodváděl...Přitom já bych mu za pravdu hlavu přece neutrhla...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • na férovku se ho na to zeptej, třeba ti k tomu dokáže něco říct.

  • Martasek894.6.2012 20:58

    Jak všem říkám, vše je o komunikaci. Lidi mají mluvit, tolerovat se, nelhat. Jakmile se něco nedodržuje, je to špatně a takhle to prostě nemůže fungovat.

  • Souhlasím s Matasek89. Když spolu dva neumí komunikovat, tak to vydržet nemůže, myslím, že o tom něco vím, jsem se svým mužem 11 let. Stejně tak má ve vztahu být tolerance, úcta a důvěra, chvíli to bez toho třeba jde, ale dřív nebo později každý zjistí, že dlouhodobé trvání to mít nemůže. Chápu, že tě jeho lži štvou, taky by mě to štvalo, takže si s ním promluv a k tomu mailu se radši nevyjadřuji, nebo mě ti místní dámy ukamenují :D

  • Ahoj, důvěra je ve vztahu nesmírně důležitá a křehká. Pokud ti bude nadále lhát a ty nebudeš vědět na čem u něj jsi, tak to nebude mít dlouhé trvání. Promluv si s ním o tom, ale v klidu a zkus mu nic nevyčítat, jen mu vysvětli, proč ti na pravdě záleží. Jeho lhaní může mít důvod, zkus ho z něj dostat, ať s tím můžete něco dělat...třeba málo věří tobě a tak se ti se vším nesvěřuje, nebo může mít strach z tvé reakce...ukaž mu, že dokážeš zachovat klid a že ti může věřit.
    Můj přítel mi jednou taky zalhal. Smazal jednu konverzaci, kterou jsem neměla objevit, bohužel pozdě. Bylo to něco z jeho minulosti, když jsme spolu ještě ani nebyli a náš vztah to nijak neovlivňovalo, ale styděl se za to a smazal to a mě tvrdil, že nic nemazal...pak se přiznal, měla jsem sto chutí se do něj pustit, ale doteď jsem na sebe hrdá, že jsem se poprvé v životě udržela a naopak mu poděkovala za upřímnost...hodně jsme tehdy o všem mluvili a naše vzájemná důvěra se prohloubila. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist