Partnerova ex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391687 21.4.2021 18:35

Chtěla bych se zeptat jak by jste postupovaly ( bez řešení s PČR , to až v krajním případě ) když partnerova ex ( nejsou spolu už přes 3roky ) má potřebu ho stále stookrovat vypisuje, propadne volá, je schopna začít i zvonit u dveří. Partner na ni nereaguje. Osobně mi ta osoba přijde zřejmě vyšinuta jinak si nedovedu toto chování vysvetlit . Upřímně čekám kdy mi zazvoni u dveří...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A vis proc to dela?
    Treba ja takto hystericky uhanela jednoho ex, kdyz zmizel s myma usporama a stacil obrat i nase spolecne zname... Taky me ignoroval a vsude rikal, ze jsem zhrzena cuza, jenze ja se z nej snazila dostat aspon cast penez zpet.

  • Rebeca22.4.2021 1:39

    Zablokovat/změnit číslo, ideálně se i odstěhovat, pokud je to reálné. A rozhodně se nenechat vyprovokovat a nikdy jí na nic neodepsat, neobhajovat se. Pokud je fakt stalkerka, tak ji to jen tak bavit nepřestane, může jí to vydržet dlouhé roky, a PČR s tím nic dělat nebude, pokud vás přímo nějak neohrožuje, nenapadá vás, neničí vám věci apod.

    Každopádně Anonymka měla dobrou připomínku, že je potřeba být si vážně jistá, že v tom není něco jiného a on z ní jen blázna nedělá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist