Partner vyžaduje častý sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #371483 5.2.2017 19:11

Ahoj, jsem s partnerem už 6 let a on by chtěl se mnou stále milovat. Mám to sice ráda , ale o víkendu si chci také odpočinout. Milovat se chce i vícekrát denně. Nevím jak mu říct, že ho chci, ale ne tak často. Děkuji za sdílení Vašich zkušeností.

  • 07.02.2017 18:53:57 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 07.02.2017 18:53:57 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle mých zkušeností si stačí o tom otevřeně promluvit.Byli jsme na tom s partnerem podobně.A nepociťuji z jeho strany nějaké ochladnuti vůči me.

  • Můj přítel se nechá "ukecat" tak jednou do týdne... Někdy ani to ne :(
    Já bych teda brala sex častěji, ale musela jsem se s tím naučit fungovat, abychom se kvůli tomu nehádali... Jsme spolu 5 let, takto je to asi poslední dva roky.. Možná je to tím jak je pracovně vytížený, nebo tím že má plnou hlavu svých koníčků...... Asi je to na osobnosti. :)

  • Co já vím ze svého okolí, tak průměr je sex tak 2x za týden. Většina mužů ani nemůže každý den, několik dní za sebou. Nemůže mít nějakou hormonální poruchu?

  • každý má potřebu sexu jinou, Když to budeš chtít omezit může se stát, že bude hledat jinde nebo třeba bude hledět na porno či si bude s někým psát přes net. Jde o to, co ti bude vadit víc. Nevím, jaký je váš sexuální život a jak se věnuje partner tobě, aby sis to taky užila.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist