Partner = sliby, chyby

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46890 26.4.2012 16:18

Ahoj holky, ani nemám žádný problém, spíš se Vám jsu svěřit s menším trápením, co se týče lásky. Nejlepší kamarádka na mě nemá čas a ostatním nevěřím na tolik, abych si vylévala srdíčko..
Takže s přítelem jsme spolu přes rok, měli jsme pár neshod, ale jinak jsme byli moc šťastní. Ale vždycky nás trápili dva problémy.. 1. Jsem strašně moc žárlivá a neustále se hrabu v přítelově minulosti a vyčítám mu, co bylo (podvedl mne po týdnu vztahu) , a pak to, že někdy strašně zklame. Měli jsme jít spolu na kámoščinu prodlouženou, čekala jsem na něho před halou, psala mu sms a on stále nikde. Pak jsem mu napsala, že mě to přestává bavit a že spolu končíme. Ráno mi došly 4 smsky na omluvu, že zaspal, měl teplotu. Za dva dny za mnou přijel s obrovskou kyticí růží, ale já jsem ho vyhodila a poslala domů, nějak nedokážu překousnout, že se na mě ten večer vykašlal. Co by jste dělaly? Dát mu ještě jednu šanci a nebo s takovým partnerem by jste to nevydržely?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi bych to ještě jednou zkusila...pokud by se ale z toho stalo pravidlo (jako že se na tebe třeba víckrát vykašle nebo tě, nedej bože, podvede a bude si myslet, že to pokaždé spraví pugétem), je něco špatně a v tom případě už bych práskla do bot. Takže asi tak...jednu šanci by dostat mohl (a záleží na něm, jak s ní naloží) ;-)

  • Jestli se to nestává často, tak proč se hned rozcházet? Když se na to koukneš s trochou odstupu, tak by sis měla uvědomit, že se může stát spousta věcí (náhoda je někdy opravdu blbec) a nemusí být hned on na vině, takže esemeska kdy na něj hned vylítneš s tímhle podle mě není moc fér, takovouhle situaci bych teda řešila rozhodně jinak. Co tak vzpomínám, tak se nám s manželem pár takových karambolů taky povedlo a to i z mé strany a nikdy v tom nebylo nic v tom smyslu, že by jsme se na sebe schválně vykašlali apod. Samozřejmě byl ten druhý docela vytočený, ale ve finále jsme se tomu už smáli;) Třeba naposledy jsem zaspala svatbu švagra, vzbudil mě až manžel telefonem, jelikož jsem spala u mamky ve vedlejší městě, tak jsme tu noc nebyli spolu, takže mě ani nevzbudil... dopadlo to tak že jsem tam vlítla na poslední chvíli jako velká voda s nedopnutými šaty :) manžel byl v pohodě, ale tchán mě podezíral z nevěry :D Ale mi jsme spolu už pěknou řádku let, tak se už perfektně známe a věříme si... zkusila bych si s ním ještě promluvit a dát mu šanci. Ale jestli se to stává často tak to je jiná.... nám se to za 11 let stalo maximálně 3x, bud za to mohla skleróza nebo únava;)

  • Je možné, že mu opravdu nebylo dobře, usnul a zaspal. To se může stát každému. A podle jeho reakcí jak píšeš, je vidět, že ho to asi opravdu mrzelo. Takže bych mu šanci rozhodně dala a kvůli jednomu nedostavení se na plánovanou akci bych vztah nezahazovala, je to prkotina. Něco jiného by bylo, pokud by se to stávalo opakovaně a často a bylo by zřejmé, že je evidentně nespolehlivý. Ale pro jednou bych z toho drama nedělala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist