Partner se po roce vztahu přestal ozývat

Otázku položila: Anonymní uživatelka #436762 6.2.2021 18:46

Dobrý večer,

s partnerem chodím téměř rok. Je to aktivní vztah, kdy jsme chodili ven, trávili čas jeden u druhého, hráli hry, sledovali filmy. Těch jedenáct měsíců bylo opravdu samé plánování, dobrodružství a spousta smíchu.

Nicméně posledních pár dní bylo zvláštních. Vím, že měnil zaměstnání, tudíž toho na něho bylo asi moc. Ale začal se mi stranit. Před deseti dny jsme se viděli naposledy. Skvěle jsme se bavili, nasmáli se a opravdu nic nenasvědčovalo tomu, že by snad bylo něco špatně.

Ale potom se přestal ozývat. Zničehonic. Vím o něm, že není žádní pisálek - takový je už od začátku, ale toto mě zarazilo. Dva dny jsem ho nechala a pak jsem mu napsala, zda je vše v pořádku. Bez odpovědi. Zprávy si přečetl. Načež jsem mu volala, telefon nebral.

Začala jsem si dělat starosti a tak jsem k němu jela. Zvonila jsem před bytem a nic. Opět jsem mu volala, to že jsem u něho, zda by mi nepřišel otevřít. Nic. Vrátila jsem se tedy nazpět domů. Kontaktovala jsem jeho kolegu z práce, ale prý je v pohodě, a nemám si dělat zbytečné vrásky.
Ale mě tohle opravdu v pohodě nepřijde.

Neřeknu, kdybychom nezávazně randili pár dní, ale tohle je aktivní vztah, kdy jsme se vídali minimálně 4x týdně po dobu jedenácti měsíců. Co byste mi poradili?

Zase nechci být vlezlá, nicméně nechat to takhle? Na partnerovi mi záleží, nerozumím tomu. Jsem z toho celá nesvá, nemůžu se pořádně soustředit na školu ani na práci. S ničím podobným jsem se dosud nesetkala. Mě je 22, partnerovi bude 30.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • margarinefly6.2.2021 19:37

    Pokud se mu nic neděje (což asi neděje, když ti to potvrdil jeho kolega), asi nemá zájem nebo si "cosi" řeší. Každopádně to je hodně nevyzrálé chování a asi bych o něj ztratila zájem i kdyby se ještě sám ozval. Na tvém místě bych se určitě stáhla, byť chápu že ti to musí vrtat hlavou. Uháněním ho ale nezískáš zpátky v žádném případě. Možná bych mu napsala ještě nějakou poslední zprávu ve které bych to celé uzavřela a dala najevo že takhle ne, ať to máš aspoň za sebe jasné. Zkus se tím netrápit, pokud tohle udělal tak lepší po roce než po více, v tomhle věku máš navíc to nejlepší před sebou :-)

  • Zažila jsem kdysi s jednum přítelem,presne to samé,jen jsem za nim nejela teda....po mesici se ozval,ze se omlouvá,ale neco řešil a bla,bla...tak jsem mu napsala,že at si řeši dál a bezeme,ze jestli tohle je jeho styl řešení problémů,nechci s tim nic mít a nemám v nem důvěru.

  • Rebeca6.2.2021 23:03

    Tohle je bohuzel docela zjevny. Patri mezi ty lidi, kteri nemaji koule na to, resit neprijemny situace ferove a radsi strci hlavu do pisku. Neni to jen domena muzu, delaji to i zeny. Chapu, ze to chces nejak vyresit/uzavrit, ale tady by jakakoliv dalsi snaha o kontakt z tve strany byla uz jen vtirava. Jak se rika, smeti se vyneslo samo. Je dobre, ze se takto odkopal po roce, a ne treba po peti letech s miminem na ceste.

    I kdyby se zacal po nejake dobe ozyvat, tak milostpana rozhodne nebrat zpet. Svuj charakter uz predvedl a nemel by problem to udelat znovu. A jak jsem psala, to by treba uz mohlo byt ve hre i to dite.

  • Francy6.2.2021 19:11

    Myslím, že si udělala, co si mohla, teď je řada na něm.. pokud bude mít zájem.. což bych řekla, že nemá, jen nemá koule to říct do očí. U mužů to není nic výjimečného, málokterý se zvládne s ženou rozejít na přímo :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist