Partner me trpi jen kvůli malému synovi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #272519 9.10.2020 14:07

Dobrý den, s přítelem jsme 5let a mame 2leteho syna. Poslední dobou to hodně skřípe a bylo dost problémů. Ale, ja si svoje chyby uvědomuji stále ho mám ráda a chci s ním žít. Snažím se to napravit. Veeim, ze každý vztah může mít někdy krizi.
On mi řekl ze uz me rád asi nema. Mluví se mnou normálně ale projev jakkehokoli citu je pryc. Žádná pusa objetí. Coz me strašně mrzí chybí a nici. Když mu to řeknu nereaguje nebo řekne že to mám blbe a věnuje se malému.. Prijde mi, ze me trpi doma jen kvůli malému aby ho neztratil ale ja ho nezajimam. Co s tim? Co byste dělali? Odejít snazit se ještě?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja osobne bych asi odesla, nez se teapit a nicit jednostrannou laskou, tak si to proste obrecet a jit dal, pokud on nema snahu neco slepovat, nwbo spravovat, tsk ty sama nic nenapravis ... A mozna treba ze kdyz odejdes tak on si uvědomí, ze tam ten cit je, mozna taky ne, ale nebudete se navzajem trapit a nicit .... A beru to z pohledu i prcka .... Ma vyrustat v laskyplnem prostredi, ale to asi uz uplne nemate

  • dzusinka12.10.2020 21:07

    Manželská poradna.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist