Partner a PC

Otázku položila: Anonymní uživatelka #348623 9.3.2016 16:29

Ahoj, ani nevím jestli mi stím někdo poradí možná se potřebuju jen vypsat, svěřit. Partner je skoro pořád v práci. Když už je doma dokáže prosedět celý den na počítači u hry. Navíc si teď stáhnul program aby s nimi mohl mluvit. Takže náš den vypadá tak, že on tu sedí, hraje hru strašně se se všema směje. Já se tu starám o 4 měsíční dítě a snažím se uklidit. Ráda bych s ním něco dělala když už je teda doma. Prostě mi poslední dobou přijde spíš jako spolubydlící než jako přítel. V jiných směrech s ním problém nemám, dokáže uklidit, vyžehlit, uvařit... jednou za čas. Zlobím se na něj oprávněně nebo mám něco udělat se sebou? Kdyby tam seděl dvě hodiny denně tak ani nepípnu, ale celý den? Když mu to řeknu tak je to den dobrý a potom zase od začátku. A to si mě chce vzít... co mám holky dělat?

  • 09.03.2016 16:53:57 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 09.03.2016 16:42:23 - lulatko změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko9.3.2016 16:35

    Úkolovat ho. Prostě za ním přijít a na rovinu říct - prosím Tě, potřebuji pomoct s tím a tím. Píšeš, že když mu něco řekneš, je to den dobrý a pak znovu ve starých kolejích... Alespoň se zdá, že když už mu něco řekneš, tak je schopný vyjít Ti vstříc a nepošle Tě rovnou někam. To je ten lepší případ. Prostě je pohodlný. Zažila jsem to sama, vytáčelo mě to do vývrtky, ale časem se to o dost zlepšilo. "Chyba" byla i na mé straně - spoustu věcí jsem schopna udělat si sama a měla jsem problém naučit se říkat si o pomoc. Když si ale řeknu, nemá problém jít a udělat to.

  • Bohuzial, aj ja mam take skusenosti, ze ked chlapovi nepovies, co ma robit, tak nic neurobi....treba mu dat viac povinnosti.

  • Jako bych cetla svoje ,, postezovani,, ten muj ma ale pestrejsi program bud chrape nebo hraje a dcerka uz ma rok

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist