Partner

Otázku položila: Anonymní uživatelka #531892 16.4.2023 16:40

Mám několik let vztah, kdy partner navštěvuje po nocich pokr i přes to že si to nepřeji, celé roky mi lhal že nikam nechodí - nežijeme totiž spolu, je normální že po letech nezarizuje společně žití ale místo toho chodí hrát? Tvrdí že chyba je ve mně, že pokr je jeho koníček.... Opravdu by to ostatní zeny tolerovaly??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Proč žijete stále odděleně? Bych se ptala i sama sebe , být vámi. Možná vám to vyhovuje, ale proč? Nebo ne. Proč jste tedy ve vztahu,který nikam nevede?! Pokud s vámi partner nechce bydlet.... A pokud žijete ve lži, fakt takový život s ním chcete??
    Pokud by partner chodil jednou dvakrát týdně a hrálo se "o nic" ( ztn. Jen na počet či s žetony bez hodnoty nebo jak se hrávalo o halíře ) tak proč ne. Pokud by chodil denně už bych problém asi viděla. No a jak by hrál o peníze tak v žádném případě.
    To bych z něj udělala EX

  • Ne, netolerovala bych mu hazardní hru, alkoholismus, ani sex za peníze. A to svádění vlastních chyb na vás, to je ubohé. Partnera bych hodila do minulosti a udělala z něj ex partnera.

  • Mne se vzdycky hrozne libi, jak kazdy radi, ze by z nej hned udelal ex a rozesel se :-) Ale ono se to strasne snadno rika, hur dela.. kazdy chlap ma neco, v kazdem vztahu jsou spatne veci.. Asi je to spis o tom, co konkretne zvladnete tolerovat.. ten kdo nechodi hrat pokr, tak podvadi.. kdo nedela ani jedno z toho, je na vas zly a agresivni.. ono se vzdy neco najde :-) Ja uz chlapum odpustila tolik veci a vzdy se k nim vratila.. ze ja nemam pravo na to nekomu radit, sby se rozesel.. je to pouze na Vas, co zvladnete tolerovat a co ne. Mne osobne by zalezelo na tom, jak moc hraje. Jak casto. O kolik penez. Muj tata byl gambler a celou nasi rodinu zadluzil o hodne penez.. ja bych se byt Vami bala, co to znamena do budoucna. Ted to jeho hrani muze byt “nevinne”, ale az si spolu napriklad jednou zalozite rodinu, bala bych se, aby tomu nepropadl a financne Vas vsechny neznicil 8-o
    Asi by me zajimaly okolnosti. Muj svagr je skvely clovek a taky jednou za cas jede s kamosema na poker, hrajou max o par stovek a v tomhle pripade je to opravdu jen nevinna zabava. Tezko ale rict, jak je to u Vaseho partnera, to budete muset zjistit. Pokud by to bylo opravdu jen obcas a neprohraval tam velke castky… tak bych to nejspis zkousla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist