Parní pračka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27297 5.8.2012 10:59

Holky máte někdo parní pračku?? a využíváte hodně funkci páry?? Přemýšlím, zda si koupit parní pračku a nebo je to zbytečnost :-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek895.8.2012 17:37

    My ji máme a jsem moc spokojená. Jako zbytečnost mi to nepřijde. Páru využívám prakticky skoro při každém praní. Teď jsem třeba pro příklad prala potahy na matrace do postele, dávala jsem to na páru, resp. dávala jsem antialergický program, který je automaticky nastavený na páru. Oblečení v páře peru vždy. Přijde mi to prádlo po praní v páře takové jemnější a líp vyprané. V návodu je dokonce napsáno, že se pára doporučuje při praní více znečištěného prádla a při praní spodního prádla. Pára by měla prát s úsporou energie a vyšším pracím výkonem, ale nemám to jak zjistit, tak nevím, jestli to tak opravdu je. Jediné, na co se pára nedoporučuje jsou takové jemné materiály jako vlna, hedvábí. My máme pračku na 7kg, koupili jsem ji za 12,5tis., což na to, co vše umí, není nijak vysoká částka, kdyby stála víc peněz, tak bychom si ji nekupovali. Já jsem moc spokojená, už ji máme přes rok.

  • duramura5.8.2012 19:26

    ahoj, my sme si nedavno poridili tuhle: LG F1480QDS, je to vitez dTestu a ja sem zatim spokojena. paru vyuzivam tedy v podstate jen pri prani plenek. kdybych se znova rozhodovala, koupila bych tu samou ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist