Parní čistič

Otázku položila: Bývalá uživatelka #2949 12.5.2011 18:36

Ahojda holky, nemáte náhodou doma některá z vás parní čistič? Právě jsem shlédla nějaký pořad o úklidu v Barandov TV a jsem naprosto unešena. Letmo jsem na netu zjistila, že to není ani drahé cca 1. 000,- Kč. A v pořadu to vychvalovali, jak si to poradí s mytím kachlíku a všeho možného. Uklízeli tam nechutně zahumusenou domácnost, nebyla to reklama na žádný konkrétní produkt. Hrozně mě to zaujalo. Nemáte ho některá? A pokud ano, podělítě se o zkušenosti? Děkuji :o)

Ten pořad se jmenuje "Máte doma uklizeno?"

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ten pořad je fajn:) my máme doma parní, co vypadá jako vysavač, i ten do ruky. Ten vysavačový používáme jednou za čas - přepaří se s ním koberce, matrace postelí, gauč.. Trošku to odpaří bacily, a lepší, než drhnout vodou a kartáčem. A ten do ruky také třeba na spáry pomáhá, nicméně sto let starou špínu stejně nevyčistí:-) spíš jde o to, že zaschlá špína se odpaří a jde líp setřít. Myslím, že je to dobrá investice, ale také bych se bez nich obešla. Apokud ho tedy budete kupovat, rozhodně si ohlídej kvalitu:-)

  • Já pořad neviděla, ale parní čistič doma máme. Ale jen trochu v jiné cenové relaci. Máme takový, který je jako vysavač a stál 27. 000,- je k němu spoustu příslušenství, dá se s ním čistit opravdu hodně věcí a některé... je to fakt zázrak, např. spáry v koupelně znovu skoro bílé, trouba, všechny napečené zbytky jídla a mastnoty z grilové mřížky, nebo zacákané dlažice kolem kamen. Všechno jde krásně bez nějaké dřiny.

  • Kastylkova29.4.2021 1:45

    Co jsem slyšela já, tak aby parní čistič vyčistil všechno perfektně, tak to opravdu není záležitost tisícovky, ale několika desetitisíců. Proto doma parní čistič doma nemám, ale na čištění párou nedám dopustit. Pravidelně si tedy objednávám služby firmy https://www.steams.cz/ , která mi doma pomocí horké páry čistí koberce, okna i koupelnu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist