Paranormální jevy a strach být sama doma

Otázku položila: Anonymní uživatelka #333861 7.7.2015 13:04

Ahoj holky ..
Mám takový problém je mi skoro patnáct let a stále se bojím být doma sama.Když mi rodiče řeknou že někam jedou okamžitě jdu buď ven nebo k babičce..Nechápu proč se tak bojím na paranormální jevy věřím tak z poloviny a prostě mám vsugerované že mě nějaký ten paranormální jev(duch) sleduje nebo něco takového. vím že něco mezi nebem a zemí je,ale potřebuju poradit jak se toho zbavit. Bojím se prostě každý den. Děkuji za rady :)

  • 08.07.2015 1:30:32 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 08.07.2015 1:30:32 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tady se někdo často díval na horory. :-) Nedělej si starost. Také věřím že něco existuje, ale jsi ještě dítě a je jasné, že toto vnímáš trochu jinak. Nemysli na to. Neboj, časem se to zlepší a pak se tomu jen zasměješ.:-)

  • Ahoj,
    jsem už dospělá ženská, ale živě si pamatuju, že jsem od dětství do puberty měla podobný problém. Bála jsem se v noci sama v pokojíku, nedejbože kdybych byla sama doma..Měla jsem různé představy, duchové, atd...pomohlo mi si uvědomit, že nic, čeho se bojím, NEEXISTUJE. Dětská i mladá duše je náchylná v fantaziím, dobrým i těm zlým a je to přirozené. Měla jsem na to jednoduchý trik. Prostě jsem vstala z postele a sáhla jsem do tmavého rohu, kde mi moje hlava vykreslila nějakou představu. A nic. Nahmatala jsem svůj stůl, svou židli a bylo po strachu. Zkus to. I tak to odezní samo, neboj.

  • medulinek7.7.2015 17:40

    Nevim jestli te to potesi nebo ne,je mi 32 anekdy jsem podelana az zausima pritom co se minekdy stava za veci. A stejne mi to neda actu si casopisy a knihy,s touhle tematikou. Myslim,ze strach z neznama je prirozeny,je to i o pudu sebezachovy. Jen to nesmi prejit urcitou mez,kdy se ze strachu stava fovie

  • Ahoj , je mi 12 let a také se bojím paranormalních jevu :-(
    Ale bojím se třeba aji jiných duchu ( nebudu jmenovat );-)
    Rodiče říkají že jsem jako malé dítě :-( Tak jsem se zaregistrovala na tuhle stránku , a oběvila jsem tady i jiné ženy nebo holky , které se bojí paranormalnich jevu , duchu , atd … Já to mám s toho že se na ty horory dívám
    :-D:-DAle někdy si kladu otázku ... Proč se rádi bojíme?
    Ale dam ti jediné řešení jak se nebát , buď zajdi k nějaké odborníci ( já už jsem tam byla ) Nebo prostě zavři oči a nemysli na to ... vím že je to těžké ale já to zkusila a je to v pohodě , někdy si pouštním oblíbenou píseň :-) Doufám že ti moje rady pomůžou ... Jo a jestli najdeš nějaké chyby v mem pravopisu tak ... jsem jenom dítě :-D

  • Strach je prirozeny, ale uprimne, ja na tyto veci taky verim, ale verim, ze ty "duchove" vedi ze se jich bojis a nikdy se ti nikdo neukaze dokud nejsi pripravena a nechces to ;-)

  • Strach je úplně normální, obzvlášť, když je ti 15 a jsi sama doma. Já se bála být sama doma ještě, když jsem se vzdala.. pak jsme si ale do domu dali GSM alarm (viz. https://www.bezpecnydum.cz/ ) s různými senzory a kamerami, který mimo jiné vysílá informace na telefon, který se tam nastaví, takže by to manžela upozornilo na to, že se něco děje, což mi přijde jako dost uklidňující myšlenka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist